Pytanie jak powyżej i czy jest jeszcze dostępny ten film?
Z góry dzięx za odp.
Pytanie jak powyżej i czy jest jeszcze dostępny ten film?
Z góry dzięx za odp.
thx
A zapytam nieśmiało…
Co się dzieje z filmem o którym była informacja:
“W przygotowaniu jest ogólny film ze Zlotu w formacie DVD, którego obraz ISO udostępnimy do swobodnego pobrania.”
Niestety cierpimy na notoryczny brak rąk do pracy… Mam nadzieję, że uda się to zrobić w wakacje, przed II zlotem, do którego - nieoficjalnie - już rozpoczęliśmy przygotowania
To pozostało odliczać czas i trzymać kciuki żeby był tak samo udany jak poprzedni
ja bedzie niedaleko krakowa to ja wpadam
Ehh… Szkoda że nie mam 18 lat bo chętnie i ja bym się wybrał na zlot.
A kto mówił że tylko od 18
Niepamiętam, ale jeszcze przed 1 zlotem jak były zgłoszenia to chyba pisało że 18+ .
No to zmień na 18 w profilu, to nie poznają
i jeszcze lewy dowód… Zresztą… niektórzy myślą że mam osiemnastke bo jestem wysoki. hihi.
Poczekam jeszcze 2 lata i pojade ;p
A czy II zlot będzie we Wrocławiu (spora część redakcji stamtąd pochodzi)? Jeśli tak to chętnie się pojawię 8) .
Niestety trzeba będzie mieć ukończone 18 lat Powody opisywaliśmy szerzej rok temu - w skrócie jest to podyktowane wymogami prawa. Osoby niepełnoletnie musiałyby na czas Zlotu pozostawać formalnie pod naszą opieką, a za każdym przecież nie będziemy mieli czasu i możliwości chodzić i pilnować… Bardzo nam przykro ale nic na to nie poradzimy…
Na razie nie chcielibyśmy podawać szczegółów, zdradzę tylko, że kolejny Zlot - dla równowagi - będzie tym razem nad morzem Wszystko jednak będzie przygotowane tak aby dojazd nawet z dalszych zakątków naszego kraju był jak najlepszy. Bardziej konkretne informacje podamy w połowie lipca.
grunt to cierpliwość ja jeszcze poczekam do 5 zlotu
Rozumiem,że nie ma możliwości, żebym przyjechał z osobą pełnoletnią-moim opiekunem?
W dodatku nad morzem 2 godzinki jazdy samochodem od mojego miasta, żałuje że nie urodziłem się o te 2 lata wcześniej…
a ja że nie urodziłem w 1990 r. chociaż do przyszłości mi się nie śpieszy