co sie porobiło z serwerem skanera on line mks pobieram go juz 10 raz i nie moge pobrac trwa to juz 3 godziny
Trzeba niestety poczekac az zacznie w koncu funkcjonowac. Nie dzial juz ponad miesiac. Jak widac fachowcy z MKS-a nie kwapia sie aby to naprawic. Jesli chcesz z niego skorzystac niestety musisz odczekac ale nikt nie jest w stanie powiedziec jak dlugo .
podobno zmieniaja serwer,ale to jest ich odpowiedz sprzed ponad 2 tygodni. Z tego co wiem niektorym w nocy to ladnie dziala, gorzej jest w dzien.
Z rana zawsze działa, później są problemy ale nie zawsze.Zależy to chyba od obciążenia serwera.
pozdro
Po południu skanuje system wiele osób. W tym skanerze on-line transwer (u mnie) sięga 1,2 kB/s (normalnie na stronach 250 kB/s)…jest jakaś różnica. Nieraz plik sciąga mi się 15 minut a nieraz wcale. Raczej to są przeciążenia serwera.
wszystko ładnie i rozumiem tylko że po pobraniu skanera nie mam zadnego silnika a skaner twierzi ze pobrał - swoją droga strasznie sie pochrzanił nie tylko on ale i zwykły antywirus, wychodzę z założenia ze po prostu im juz nie zalerzy na klientach
maximuss36 nie masz bo skaner od dłuższego czasu nie działa prawidłowo. Niewiadomo kiedy to się zmieni. Cierpliwość nam tylko została.
przeciez mam antywirus ale on zawsze miał wiekszą i częściej uaktualnioną baze wirusów
Ale skaner online MKS-a jest dobrym uzupełnieniem programu antywirusowego
No i co z tego? :x
Wg mnie temat można zamknąć.
Wg mnie też