Witam! Chcial bym uslyszec wasza opinie o programiku SYGATE PERSONAL FIREWALL PRO. Bo mam tak owy do zalatwinia sobie na licenji , tylko nie wiem czy mi sie oplaca wyzucac na niego kase :roll: , bo moze jest cos lep rz ego i w dodatku tanszego . Z gory dzieki za pomoc. Pozdro
Polecam nasz forumowa szukajke :roll:
A tak pozatym bardzo dobry firewall
Sygate to uznana marka, bardzo dobry firewall, ale myślę, że lepszym rozwiązaniem będzie zainstalowanie Kerio Personal Firewall 4.2.1, który jest darmowy, co jest wielkim plusem, a nie jest gorszy od Sygate.
Wielki dzieki za pomoc, ale mam jeszcze jedna prosbe… Jest gdzies na forum jakis temat gdzie jest opisana konfiguracja Sygeta??? A jak nie to moze ktos mi pomoze w konfiguracji na neo+256.
ja tam nic nie konfiguruję w Sygate
wszystkie aplikacje chcące mieć dostępdo internetu są sygnalizowane, a program i tak blokuje samodzielnie ataki!
poziom zabezpieczeń można łatwo konfigurować
Wielkie dzieki za pomoc I ostatnie moje pytyanie to, jaki programik antyvirusowy do niego jeszce polecacie?? Moze bys Spaybot S&D??? bo takiego wlasnie uzywam czy moze jest cos leprzego co lepiej pasuje do sygate’a???
Spybot to nie jest antywirus, ale narzędzie do zwalczania spyware… Wpisz sobie w forumową szukajkę jaki AND antywirus i poczytaj