Jeśli ten temat tu gdzieś jest to z góry przepraszam.
Chodzi mi o to która przeglądarka jest lepsza: Netscape, Mozilla, Mozilla Firefox czy Opera? IE od razu odpada bo to przestarzałe nawet z tymi nakładkami a poza tym mi nie chodzi. Testowałem Mozille Firefox, a obecnie używam Mozilli bo mi najszybciej startuje, ale Firefox jest prostsza i ładniejsza według mnie. Powiedzcie mi co wy o przegladarkach myslicie.
Sorki ziomus ale nie pisz za wszystkich bo ja (patrz Sonda , nie tylko ja) IE nie uzywam z przyzwyczajenia, tylko dlatego bo dla mnie jest po prostu lepsza od pozostalych.
Ja używam Mozilli Firefox i jestem bardzo zadowolony. Szybko ładują się strony. Natomiast co do IE to jak wchodzę na stronę XXX to mi się dużo syfu na kompa ładuje w przeciwieństwie do FireFox
Maxthon jak narzie mnei nie zawodzi, przejrzysta, wygodna nie trzeba otwierac 10 okienek na pasku bo moge to zrobic w jednej kopii. Miałem mozile ale nie chcialy działać np. relacje internetowe ze skoków narciarskich i innych wydarzen sportowych może ktoś wie na ten temat cos wiecej??