a jak jest to i to to napisy nie sa synchronizowane i nie da sie ogladac filmu.juz szukalem najnowszych kodekow ale nic nie pomaga.jua nie wiem co mam rbic.
Program do odtwarzania filmów też ma duże znaczenie, jak i sprzęt na którym chcesz oglądać filmy. Do poprawnego odtwarzania filmów wystarczy pakiet FFdeshow i AC3. AC3 instaluje się praktycznie sam, tylko klikasz - Instaluj.
Do odtwarzania polecam ALLPlayer V2.1 SE ( potrafi sam ściągnąć brakujące kodeki) Link do niego:
Najpierw jednak zalecam odinstalowanie wszystkich kodeków (dodaj\usuń programy) i programu do odtwarzania. Jeśli masz “w miarę szybki” komputer to nie powinno być problemów.
Ja napisze swoje 8) mam zainstalowany K-Lite Codec Pack, jakieś stare kodeki DivXa, Real Alternatuv i Quick Time Alternative a do odtwarzania używam WMP 9 a jak chce napisy to BESTPlayer i wszystko działa na 5+
zainstaluj sobie AVIcodec , przy kazdym fimie podpowie ci jakie codeki musisz scignac aby uruchomic flim( czy to dzwiek czy obraz jest nieobsugiwane). po za tym pokazuje strony z ktorych mozesz sobie sciagnac niezbedne codeki