Siemka szukam programu do przerabiania muzyki lub tworzenia techno (możecie dac teżlinka do ściągnięcia flasha).
Edit Tytułu Lazikar
Siemka szukam programu do przerabiania muzyki lub tworzenia techno (możecie dac teżlinka do ściągnięcia flasha).
Edit Tytułu Lazikar
Polecam eJay Techno 4.
Fl studio - świetny doskonały program wiele sampli bardzo dobry mixer
Music Maker 11 silver - prostszy program ale również posiada bardzo fajne bajery
Jeśli chodzi o przerabianie to ja polecam Mix Vibesa Pro 5.1 - świetny program. Bardzo dobry cosfoader i inne efekty
Za darmo masz dostęp do Virtual Dj 2
Muzykę techno możesz tworzyć np. programem eJay Techno 4. Słyszałem, że też dobrym programem do tworzenia muzyki w techno jest program Groove eJay. Czytałem, że ma wiele gotowych próbek (to chyba nazwya się sampli) :?
O jakiego flasha Ci chodzi :? Program Macromedia Flash 8 profesionall do tworzenia animacji Flash czy odtwarzacz takich animacji Flash Player ?? Na wszelki wypadek podaję linki do obydwu
Dzięki
traktor dj studio
Częściowo się da jeśli zainstalujesz polski Internet Explorer okienka będziesz miał troszkę po polsku troszkę po angielsku - ale osobiście polecam siedzieć na jednej wersji językowej bo w czasie wychodzą różne krzaczki nawet przy pisaniu polskich znaków iteracyjnych mogą pojawić sie problemy, lub przy instalacji programu po polsku niektóre literki będziesz miał w formie kwadracików.
Złączono Posta : 24.12.2006 (Nie) 17:41
Proszę o skasowanie w/w posta pomyliły mi się okienka
fajny prosty program do przeróbki,zgrywania i edycji Audacity
Następny archeolog :?
Ludzie patrzcie na daty postów/tematów