Szukam wielopoziomowego menu tylko na css a w spotykanych w necie Tutorialach zawsze zamieszana jest Jawa. Szkoda, że przykładu nie da się zobaczyć … Tródno stwierdzić czy znalazłem to czego usilnie szukam … bo nie udało mi się tego rozwijania zobaczyć po wklejeniu cytatów do mojego kodu
Witam. Po wielu godzinach poszukiwań znalazłem nareszcie normalnie i prosto opisany sposób wykonania menu w CSS. Ale mam pytanie. Jak je przerobić by to menu rozwijało się do góry a nie do dołu. Chcę na stronie internetowej w dolnej części okna przeglądarki umieścić takie menu i było by dobrze by rozwijało się do góry. Proszę o pomoc w tej sprawie.
Hej, fajny ten tutorial - wreszcie można nauczyć się robić menu - i to jeszcze rozwijalne Wielkie dzięki za tego tutka
A jeszcze jakby ktoś tu zaglądał, to chciałbym tylko spytać, jak zrobić dalszą część menu - tzn obok tego co jest powstawiać kolejne kwadraty tego menu, bo tu jest tylko jeden??
Aha, i jeszcze przy okazji powiem, że działa mi to menu zarówno w Mozilli, jak i w explorerze
nie rozumiem! co rozumiesz przez “nasza cała strona” w stylu?? co tu mam dać?? nic nie zmieniać??? czy dać linka do strony głównej?? niewiem czy odpowiesz po przecież napisałeś to 4 lata temu xD ale może ktoś inny?? wytłumaczcie mi
– Dodane 10.05.2010 (Pn) 20:10 –
sry!! zrobiłem ze siebie kompletnie zielonego nooba xD już wiem o co chodzi xD
Hmm… a jak zrobic zeby to menu nie przesuwalo calego tekstu, tylko pojawialo sie ponad nim? Bo po rozwinieciu menu przesuwa sie cala zawartosc strony w dol, a chcialbym zeby zostala na swoim miejscu i zostala przyslonieta lista, ktora sie pojawila.