r   e   k   l   a   m   a

winamp

Zaloguj się, aby obserwować  
Obserwujący 0

7 postów w tym temacie

Napisano

bawilem sie wtyczka do winampa i moze przypadkiem cos nacisnalem ale teraz nie mam glosu w winampie !! co mam zrobic nic nie jest sciszone glosniki wlaczone ale nie ma glosu !!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Napisano

Odinstaluj go i zainstaluj ponownie :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Napisano

Odinstaluj go i zainstaluj ponownie :-)

chcialem to zostawic jako ostatecxznosc moze ktos wie gdzie w opcjach jest jakas opcja bo ja mysle ze cos wylaczylem przerz przypadek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
r   e   k   l   a   m   a

Napisano

trudno zgadywać czym się bawiłeś, jaką wtyczką i co wyłączyłeś :roll:

podaj coś konkretniejszego albo pozostanie ci reinstall Winampa :-P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Napisano

a wogóle po co sie bawiłes ustwieniami winampa :| ? jak ja ostatnio chciałem tam poeksperymentować to piosenek nie chciał mi winamp otwarzać bo jakąś ciekawą rzecz nacisnełem ale to już historia 8)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Napisano

Sprawdź czy odtwarza dźwiek np. Media Player. Sprawdź też ustawienia systemowego miksera, może tam cos jes wyłączone. Może w winampie wyłączyłeś dźwiek? To taka mała ikonka głośniczka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Napisano

nie chcialo mi sie szukac tego juz zainstalowalem na nowo. dzikei za pomoc :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się



Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  
Obserwujący 0