Witam.
Przestałem korzystać z serwisu dobreprogramy.
Asystent pobierania… w którym trzeba skupić się nad tym by nie zainstalować czegoś czego się nie chce, konkretniej programów typu spyware odstrasza mnie i jak się ostatnio okazało mnóstwo innych osób również.
Wiadomo, macie z tego pieniądze i interes się kręci, tylko firma powinna myśleć przyszłościowo.
Pisze to jako dawny użytkownik Waszego serwisu, chciałbym przedstawić Wam pewien punkt widzenia.
Odradzam korzystanie z Waszego serwisu klientom, głównie osobom, które nie mają pojęcia o tym skąd się wzięły te ,wszystkie" rzeczy na ich komputerach.
Z tego co wiem moi znajomi robią to samo, odradzają swoim. Klienci rozmawiają w domu z swoimi znajomymi, znajomi znajomych z swoimi i tak w kółko, wszystko zostaje w pamięci i następnym razem ktoś wpisze w google PROGRAM XXX, pojawi się dobreprogramy.pl xxxxxxxx.pl yyyyyyyyy.pl i może się okazać, że stopniowo coraz więcej ludzi zacznie klikać X i Y.
Proszę wziąć pod uwagę, że to nie stanie się jednego dnia, to będzie proces, który potrwa trochę, tylko, że za kilka lat ilość wejść na Waszą stronę może znacznie spaść, a wtedy będzie trzeba zrobić coś bardzo trudnego, odzyskać zaufanie ludzi, a jak wiadomo łatwiej stracić niż zbudować.
Także jak mawia mój syn ogarnijcie się.;
Pozdrawiam.