Witam,
Mam problem z Windowsem 7 po instalacji programu Sunrise Seven. Zaczął przy starcie wyskakiwać mi błąd z KOSZem, niestety nie wiem co to za komunikat bo mam Niemiecki Windows. Wiem tylko, że błąd wyskakuje podwójnie i dotyczy 2 partycji.
Partycja C to systemowa, do niej tego błędu nie ma. Ale do dwóch pozostałych (recovery i partycja z innymi danymi) jest ten błąd.
W ciągu ostatnich 3 dni wyskoczyły mi już 2 Blue Screeny, używam Win7 odkąd tylko wyszedł na rynek i teraz to były moje pierwsze Blue Screeny (poważnie, nigdy wcześniej nie miałem). Robiłem punkt przywracania systemu, ale teraz nie mogę znaleźć tej opcji w Panelu Sterowania (Niemiecki Win).
Czy wam też po instalacji tego programu dzieją się przeróżne rzeczy? Na przykład wczoraj wcięło mi ikony programów i gier… Po odpaleniu np. GG ikona sie pojawiła, to samo z Skype i innymi programami/grami. Teraz właśnie miałem BlueScreen i po tym od razu wyłączyłem wszystkie opcje w Sunrise Seven które wcześniej zmieniłem. Zobaczę co będzie dalej. Mam ochotę odinstalować program Sunrise Seven tylko nie wiem czy mi ustawienia zostaną czy pójdą w śmietnik razem z tym programem (druga opcja mi odpowiada ;p).
Wcina mi także ustawienia Counter-Strika i innych gier takich jak CoD MW 2, Assassin Creed 2 itp. ogólnie każda gra która jest zainstalowana.
Proszę o pomoc. ;/
@edit:
Właśnie zauważyłem, że wcielo mi dzisiaj profil Gadu-Gadu i STEAM. -.- Wczoraj w nocy skanowałem kompa Avastem i nic nie wykryto. ;/
@edit2:
BlueScreen występował po uruchomieniu 1 programu i 1 gry. Przeinstalowałem te 2 rzeczy i potem próbowałem je uruchomić to znów BlueScreen. Potem odinstalowałem Sunrise Seven i przeczyściłem kompa i rejestr programem CCleaner, zrobiłem punkt przywracania. Teraz gdy odpalam GG profil istnieje, gdy odpalam program lub gre które powodowały Blue Screena wszystko działa. Wygląda, że problem rozwiązany, a program Sunrise Seven to jakiś pic na wodę . xD Ale zobaczymy co będzie dalej. Teraz robię ponowny skan kompa antywirusem.