Witam ponownie. Zamówienie złożone teraz tylko czekam na dostawę.
A więc dokupiłem takie cuda 
mobo : Asrock P67 PRO3 REV 3.0 1155 (b3)
proc: i5 2500k
ram: Corsair CMX8GX3M2A1333C9 XMS3 8GB
pasta: Zalman ZM-STG2
dysk: Crucial CT128M4SSD2 128GB m4 2.5-inch SATA 6Gb/s (SATA III) Internal SSD
Mam teraz nadzieję że chłodzenie będę mógł wykorzystać te co mam (wodne) jeśli nie to jeszcze poszperam jakie chłodzenie najlepiej mi się nada do OC
Tak czy siak już nie wiele ze starego sprzętu zostało w budzie 
Teraz trzymajcie kciuki bo to 1 raz jak składam kompa : :lol: D obym tylko nic nie złamał przy wkładaniu 
– Dodane 25.01.2013 (Pt) 17:05 –
Mam tylko 1 grafe i łączyć 2 nie będę.
Zintegrowana po co ?? Dotychczas korzystałem tylko z 1 i mi starczała 
Co do PCI-3 to może 
Klamka zapadła zamówienie zrealizowane.
– Dodane 27.01.2013 (N) 0:30 –
Witam ostatnie pytanie.
Czekam i czekam na nowy sprzęcik i tylko jeszcze sprawa chłodzenia siedzi mi w głowie.
Jak juz pisałem mam chłodzenie wodne które radzi sobie znakomicie na moim phenom;ie chciałbym je więc wykorzystać tylko jest mały problem.
Otwory pod chłodzenie są na prostokącie nie w kwadracie. Co za tym idzie raczej nie uda mi się jego wykorzystać. (raczej nie)
Wszędzie sprawdzałem jaki rozstawy są na tej Asrock P67 co by mógł porównać z moimi rozstawami (ale żadnych danych co do wymiarów nie mogę znaleźć-pewnie źle szukam).
Może ktoś z was już przerabiał AMD na Intela i może mi conieco podpowiedzieć czy da się wykorzystać te chłodzenie ? Czy otwory będą pasować ???
Jeśli nic nie wykombinuje to skuszę się na Thermalright HR-02 Macho Black White to chyba dobre rozwiązanie.