14 lat portalu

Hej,

No właśnie nie było. :slight_smile: Może więc konkurs cały czas przed nami. Albo męczą się z apką na WIndows Phone. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,
Dimatheus

Znów się rozminąłeś…ale tym razem z personami tego “dramatu”, występującymi w tym wątku…Ja słowem nie napomknąłem o oczekiwaniu jakiś podsumowańk045.gif

@Madafaker No tak, przeczytałem to co napisałeś ty, gowain i wymieszało mi się :smiley:

A może już był… i pewnie wygrał Mordzio :wink:

Albo coś szykują w ukryciu. Coś czuję że niedługo będzie wielki boom i z okazji przemijającej 14 rocznicy wszyscy dostaną … kolorowego bolda !

A szkoda, że w ferworze nie przeczytałeś tego co napisał Areh w drugim poście od góry, na tej podstronie… k045.gif

Ale styknie tego panelu “co, gdzie” napisał ktoś z dyskutantów w tym temacie…bo nie to jest sednem… tylko żenująca sytuacja z kolejną rocznicą…zwana dalej " totalnym zlewem"…

Oj może wczoraj z okazji Urodzin była sroga impreza i trzeba wykazać się odrobiną empatii :wink:

100 lat :slight_smile:
Niedługo będzie pełnoletni :wink:

Dzięki za odznakę.

Człowiek się z Wami zestarzeje i tyle. :slight_smile:

a może najpierw znikną urodziny a później zloty?  :/

Zloty póki co jest bezpieczny, €uro mu niestraszne :wink:

nigdy nic nie wiadomo :slight_smile:

Przy obecnych “rządach” nie znasz dnia ani godziny :stuck_out_tongue:

Oba “rządy”…ten w Warszawie i tutaj na portalu równie “nieprzewidywalne”… k045.gif

No bo kto by się spodziewał takiej " kpiny" z własnych urodzin… a015.gif

@darek719 @fiesta Filozofia, filozofią, ale zwrócilibyście mi lepiej uwagę, że babola strzeliłem :stuck_out_tongue:

kto by tam na to patrzył :slight_smile:

Ale grunt, że się zreflektowałeś i “ó” wróciło na swoje miejsce… r010.gif

Mi też przyszła okolicznościowa rymowanka do głowy:

“Sami już się nie przyznają, do tej lipy, którą w porównaniu do starego portalu odwalają” :slight_smile:

Hej,

@Piotrek_20- Ale żeby tak leżącego jeszcze kopać?

Pozdrawiam,
Dimatheus

Sto lat! Z okazji urodzin życzę Wam, żebyście w końcu posprzątali BugTrackera. :slight_smile: