19.90!gry

Gry za 19.90!Co wy na to!Gry które kiedyś kosztowały po 49.90 zł. kosztuja teraz 19.90. i to nawet dobre gry np. jak heroes 4,spell force + dodatki,toca drive 2!Czy inne gry które śa drogie tez bedą po 19.90!

Piszcie!

Wszystko fajnie. Ale mam cichą nadzieję, że dadzą tam wkrótce Warcraft III + dodatek :smiley:

Proszę zmienić temat postu na konkretny,opcja zmień i popraw.JNJN

A ja mam nadzieje że dadzą za 25 zł max Spintell cell Haos theorency czy jakoś :stuck_out_tongue:

a gdzie to można kupic za 20 zl ? ; o

To sa stare gry :confused:

Ja wyczaiłem nową gre 8)

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=121085

Gra z 2005 to dla Ciebie nowa gra? :lol:

I co z tego CS jest stary i cieszy to samo Diablo i Diablo 2

Stare nie znaczy gorsze :stuck_out_tongue:

Ale nie takm stara jak DIABLO :stuck_out_tongue:

Jeśli Was stać na grę za ponad 100 czy 200 zł,to proszę bardzo,kupujcie.Ale ja wolę poczekać kilka miesięcy i kupić to samo (czasem nawet z dodatkami,za które inni musieli osobno zapłacić :P) za mniej niż połowę ceny.A jaka radocha,gdy w końcu mogę ją mieć w swych łapkach :mrgreen:

Ano są, to nie żadna rewolucja.

Takie zjawisko występuje nie tylko na rynku gier ale także całego sprzętu elektronicznego jak i samochodów, itd.

Dokładnie. Nie mówiąć, że gry mają najnowsze patche nie mówiąc już o dodatkach. Do tego jakieś konkursy się nieraz zdarzają, czy rabaty na inne gry. I jeszcze np. rejestracja w sklepie internetowym gdzie mamy gwarancję, pomoc techniczną, wymianę nośników zniżki.

Szczególnie tutaj mówie o ExtraKlasyce i ExtraKlasyceNext i rejestracji w sklepie gram.pl

dobre rozwiązanie, a i do tego czasu zawsze się coś w pc może zmienić ;D (podzespoły nowe itd.)

i zamiast się męczyć z taką gierką na minimalnych - można później na maxa :smiley:

Jedyna wada … cieszyć się czymś, co już dawno było i wszyscy zachwalali, a w tym momencie są znaaaaacznie nowsze gry ;/

Zawsze będzie cieszył ;]

Gra wspaniała, nic więcej nie trzeba ;]