25 sierpnia 1991 r. Come on!
aha.
A rok linuksa jeszcze trwa? Od ilu? Od 27 lat?
Na DP mało kogo interesują perypetie rozwoju software dla serwerów. Ot, taka dziadowa grupa docelowa.
A co wolność słowa już nawet tutaj poszła w las ?
A wyzwał ciebie, czy napisał o jakieś grupie. Skąd wiesz jaka to grupa i kto w niej jest . Nie wiesz to było ogólne stwierdzenie więc raczej nikogo nie obraziło
No i gdzie widzisz problem ? Co innego jak byś powiedział po imieniu lub nazwisku lub wskazał palcem wtedy ktoś mógłby poczuć się urażony
Jak tak patrzę to temat jest całkiem inny niż to co wypisujecie. Może tak koniec z personalnymi wycieczkami?
No jak inny mówi o 27 latach linuxa. Jednym się to podoba innym nie i o tym piszą w tym temacie. już naprawde nie masz czego się czepiać ?
Tak od piątego postu sobie urządzacie przepychanki. Kolega aż swoje posty pokasował, żeby mu się nie oberwało - próżny trud, bo moderator i tak widzi co było. I nie, nie piszą w temacie kto co się komu podoba tylk kto jest większym dziadem czy debilem…
Hah ja tam się pana moderatora nie boje ale koniec offtopu. Niech raz będzie po twojemu
wiem że widać, posty usunąłem bo nie są na temat
W ramach sprostowania (skoro moje słowa wywołały takie oburzenie): “dziadowa grupa docelowa” - słaba, kiepska bo celuje w dzieci, ludzi którzy mają dwie lewe ręce do technologii a zamiast informacji gonią za kiepską sensacją gorzej niż pudelek i jest to kiepska grupa docelowa dla portalu bo to nie na tym zbudowano DP a obecne decyzje tylko szkodzą.
Co ty nie powiesz?