Ja również dzisiaj dostałem przesyłke
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI
Ja również dzisiaj dostałem przesyłke
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI
Potwierdzam … rano przesyłka została dostarczona …
Dziękuje
Również otrzymałem Serdecznie Dziekuje 8)
a ja wlasnie podpisalem odbiur paczki od kuriera serdecznie dziekuje, po raz enty
Podobnie jak u przedmówców…OpenOffice dotarł…thx…
Ja również… Właśnie walczę z blokadą animowanych obrazków w AVK IS :twisted:
Dziękuję
Hahahaha zgadnijcie co… Dostałem OpenOffice (za co wielkie dzięki :D)
Facet z firmy kurierskiej miał wpisane w danych moją ksywkę (i adres) i kiedy podałem mu imię i nazwisko, musiałem mu aż pokazać dowód żeby mi zostawił przesyłkę.
Hmmm jakoś dziwnie zaskoczyła mnie ta przesyłka, bo gdybym się jej spodziewał to może i podałbym ksywkę od razu :D. No ale podawanie kurierowi/listonoszowi ksywek zamiast imienia i nazwiska jest raczej niemądre… noooo nieważne.
Dokłądnie a polu Pełna nazwa firmy jest wpisany nasz Nick, moja sąsiadka się lekko zdziwiła jak podala mi to, bo kurier pod nieobecnośc nikogo zostawił u niej.
Nie to żebym był wścibski, ale za co dostałeś tą nagrode ? za te 5 postów które napisałeś i 1 ostrzeżenie ?
Daruj sobie. Jak chcesz się wymądrzać to najpierw przeczytaj uważnie tamten news. http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15 … #komentarz
dobże przeczytam, ale uważam że są bardziej zasłużeni (nie chodzi o mnie, bo ja narazie sobie na to nie zasłużyłem
juven
to tyczy się tylko działów technicznych
no to dobże ogólnie ma 57 postów :roll: ale jeżeli liczą się też komentaże na vortalu to już rozumiem
A gdyby się nawet nie liczyły to co z tego? :? Nagrodę otrzymuje ten, kto na to zasłużył zdaniem nagradzającego.
To przyznaj im nagrodę a nie wypisuj niesympatycznych tekstów zwłaszcza w tym okolicznościowym temacie :?
Właśnie jesteś wścibski 8)
A czy to Twoja broszka :?
Jak zasponsorujesz nagrody to wtedy będziesz miał prawo decydować:
co, komu i za co :!: :!: :!:
Nie to żebym był chamski, ale nie Twój zakichany interes.
A to co ty “uważasz” się nie liczy. Liczy się to co uważają twórcy vortalu.
W każdym razie chciwy nie jestem i jak bym nie dostał to bym się nie obraził. W ogóle to dla mnie duże zaskoczenie, że istnieje coś takiego jak nagrody za aktywność.
Rozumiem oburzenie, ale daruj sobie i bądź ponad takimi “pytaniami”
OK. Już jestem spokojny
Bardzo dziekuje za nagrodę