3 rocznica forum.dobreprogramy.pl

Ja również dzisiaj dostałem przesyłke :slight_smile:

Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI :slight_smile:

Potwierdzam … rano przesyłka została dostarczona … :slight_smile:

Dziękuje :spoko:

Również otrzymałem Serdecznie Dziekuje 8)

a ja wlasnie podpisalem odbiur paczki od kuriera :wink: serdecznie dziekuje, po raz enty :slight_smile:

Podobnie jak u przedmówców…OpenOffice dotarł…thx…

Ja również… Właśnie walczę z blokadą animowanych obrazków w AVK IS :twisted:

Dziękuję :slight_smile:

Hahahaha zgadnijcie co… Dostałem OpenOffice (za co wielkie dzięki :D)

Facet z firmy kurierskiej miał wpisane w danych moją ksywkę (i adres) i kiedy podałem mu imię i nazwisko, musiałem mu aż pokazać dowód żeby mi zostawił przesyłkę.

Hmmm jakoś dziwnie zaskoczyła mnie ta przesyłka, bo gdybym się jej spodziewał to może i podałbym ksywkę od razu :D. No ale podawanie kurierowi/listonoszowi ksywek zamiast imienia i nazwiska jest raczej niemądre… noooo nieważne.

Dokłądnie a polu Pełna nazwa firmy jest wpisany nasz Nick, moja sąsiadka się lekko zdziwiła jak podala mi to, bo kurier pod nieobecnośc nikogo zostawił u niej.

Nie to żebym był wścib­ski, ale za co dostałeś tą nagrode ? za te 5 postów które napisałeś i 1 ostrzeżenie ?

Daruj sobie. Jak chcesz się wymądrzać to najpierw przeczytaj uważnie tamten news. http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15 … #komentarz

dobże przeczytam, ale uważam że są bardziej zasłużeni :wink: (nie chodzi o mnie, bo ja narazie sobie na to nie zasłużyłem :))

juven

to tyczy się tylko działów technicznych

no to dobże ogólnie ma 57 postów :roll: ale jeżeli liczą się też komentaże na vortalu to już rozumiem :wink:

A gdyby się nawet nie liczyły to co z tego? :? Nagrodę otrzymuje ten, kto na to zasłużył zdaniem nagradzającego.

To przyznaj im nagrodę a nie wypisuj niesympatycznych tekstów zwłaszcza w tym okolicznościowym temacie :?

Właśnie jesteś wścibski 8)

A czy to Twoja broszka :?

Jak zasponsorujesz nagrody to wtedy będziesz miał prawo decydować:

co, komu i za co :!: :!: :!:

Nie to żebym był chamski, ale nie Twój zakichany interes.

A to co ty “uważasz” się nie liczy. Liczy się to co uważają twórcy vortalu.

W każdym razie chciwy nie jestem i jak bym nie dostał to bym się nie obraził. W ogóle to dla mnie duże zaskoczenie, że istnieje coś takiego jak nagrody za aktywność.

Rozumiem oburzenie, ale daruj sobie i bądź ponad takimi “pytaniami” :slight_smile:

OK. Już jestem spokojny :smiley:

Właśnie przesyłka wpadła mi w ręce, ale … ZONK

Bardzo dziekuje za nagrodę :slight_smile: