Dlatego wg. mnie należy zrobić taka imprezę, aby zadowololi sie wszyscy
czyli co , zlot tylko dla osób pełnoletnich no nie ?
Ja się na takie coś nie zgadzam
Mimo to, że jestem niepełnoletni, to i tak wpadne (przynajmniej mam taką nadzieje)
Ale dogodzić wszystkim co do miejsca, to niestety się nie da
Ja też się nie zgadzam ;]
Jakby co przyjadę na 100% ;]
ehh jakby ktoś mnie z dworca odebrał we Wrocku to mógłbym sie wybrać ale jak narazie nie wiem co i jak.
Odebrac cię zawsze moge, ale najpierw musi dość do zlotu
Tak myślałem żeby autem dojechać ale to chyba bez sensu. Ciekaw jestem ile z Rzeszowa ( bo w jego okolicach mieszkam) jest do Wrocka
ojjj spory kawałek bedziesz miał… ponad 450km
To żeby nie rozbijać imprezy trzeba będzie chyba dowody sprawdzać ??? Jakoś trudno sobie to wyobrazić.
Dla juniorów soczek, dla dorosłych - piwko ? A może po prostu załatwcie juniorom bezalkoholowe ? Zawsze to lepiej wygląda niż soczek…
Juniorzy albo przyjdą podchmieleni albo będą co chwila znikać w tajemniczych okolicznościach i wracać w stanie zwiększonego upojenia :D.
EDIT : A wtedy z imprezy zrobi się popijawa… może lepiej rzeczywiście od 18 lat ? Hmmm decyzję pozostawiam organizatorom…
A ja zapytam z innej beczki.
Otrzymał juz ktoś przesyłkę :?:
Rozmawiałem z liskiem na tem temat i powiedział mi, że to jeszcze troszke potrwa. Cierpliwości!
Niestety cała operacja musi trochę potrwać. Jedni sponsorzy wysyłają sami, inni wolą najpierw wysłać do nas, żebyśmy potem sami to wysłali.
Cierpliwości, każdy nagrodzony na pewno otrzyma przesyłkę
Ja już dostałem. Anti Viren Kit Internet Security 2006 już leży na biurku. Dosłownie przed chwilą dostałem. Jeszcze dziś instalacja.
Jeszcze raz dziękuje wszytskim.
To ja chyba ściszę troszkę muzykę aby słyszeć jak przyjdzie ta miła Pani Listonosz :mrgreen:
Ja także już odebrałem swój prezencik
Do mnie nie przyszedł listonosz ten co zawsze. To był gość z firmy kurierskiej.
Witam , ja też już dzisiaj własnie przed chwilką dostałem pakiet Open Office 2 wersja pro box z książeczka, a dodatkowo kaspersky antyvirus oem, jeszcze raz bardzo dziekuję
ja też przed sekundą
Właśnie dostałem programik.
Wielkie dzięki
No ja też dzisiaj dostałem. Dziękuję Redakcji i Sponsorom.