nie ma to jak znajomości … :mrgreen:
Mi wybiła piątego maja 13 rocznica życia… gratulacje… ja nie mogę same niespodzianki w moje urodziny były: mision imposibole 3 trafił do kin… trzecia rocznia forum moja trzynasta :roll: :roll: :roll:
Mi jest obijętne gdzie byłby zlot
I tak przybędę
A to dokłądnie jak ja
…no chyba, że DP zleciały by się do Krakowa :roll:
Według mnie najlepszym miejscem bedzie Wroclaw, duże, piękne miasto, mnostwo lokali, miesc do spotkania, przyjazna atmosfera, duzo osób z forum z niego się wywodzi (co prawda ja nie mieszkam centralnie we Wrocu, ale bardzo blisko niego, więc na rower i hejaa 8) ). Oczywiscie jest duzo zabytkow… Wspaniale miejsce :mrgreen:
Zobaczcie - w samym centrum --> http://w3.am.lodz.pl/si/lodz1.gif
Derby już były, to nie ma się czego obawiać, a w łodzi jest bardzo przyjemnie
Bieniol skąd żeś tą mapę wydarł (jeszcze stary podział administracyjny na 49 województw.
BTW z Łodzi do Wrocka masz tylko 200 kilosów więc różnica prawie żadna 8)
Wpisałem w galerii na googlach i wyskoczyło - nawet nie patrzyłem co i jak Wazne że widac, że w centrum
Ale nie zapomnij, że to działa w obie strony - ja mam 200km, ale z wrocka do łodzi tez 200km (to dla innych prawie nic :D)
Przepraszam bardzo, ale ja bedę miał spory odcinek drogi do pokonania
Proponuję nadmorską miejscowość, słońce, morze, wiatr i :piwo: np. Międzyzdroje lub miejscowość z Wikingami - Wolin 8)
Witam Kurcze jak dawno mnie tu nie było
Na początku chciałbym podziekować za wyróżnienie. Nie wiem czy powinienem je otrzymać, ze względu na moją nieobecność, ale nie mnie to oceniać Gratuluje również pozostałym wyróżnionym. Przede wszystkim gratuluje ludziom, którzy kierują całymi DP, mam nadzieję że w dalszym ciągu będzie trwać i prężnie się rozwijać
No cóż, nie wiem czy będę tutaj jeszcze zaglądał, raczęj wątpliwe przez następne 4 miesiące, gdyż w miejscu do którego się wybieram nie będę miał dostępu do internetu Tak się złożyło, że znalazłem pracę oraz dziewczynę, z którą spędzam mnóstwo czasu i po prostu nie mam czasu, ani za bardzo możliwości zerkania na forum, tak jak to było kiedyś… No cóż, tak czasem bywa…
Jeszcze raz gratuluje redakcji DP, adminom, wyróżnionym oraz użytkownikow forum
A spróbuj, to oberwiesz
A tak na serio - wpadaj czasem tu
Witam wszystkich
Ja również chciałbym podziękować za wyróżnienie - wiem, że późno, ale też dawno mnie nie było.
Biorąc pod uwagę moja ostatnią… hm,hm… nieaktywność (delikatnie mówiąc ), jestem doprawdy mile zaskoczony
Administracji wybaczam brak mnie na liście, z chochlikiem drukarskim sam się policzę :mrgreen:
Dopinam własnie swoje sprawy, więc niedługo wracam na forum - uprzedzam odrazu ewentualne spekulacje, już nie jako moderator, tylko zwykły user. Niedługo być może będę się udzialał w jakiejś formie na portalu ochroniarskim, a że mój obecny szef jest właścicielem portalu, więc raczej nie wypadało odmówić. Dlatego mogę nie mieć tyle czasu dla Was i dlatego też zrezygnowałem z moderki.
Tak więc jeszcze raz dziękuję za pamięć i… drżyjcie, moderatorzy, Magik powraca (niedługo)
Jeśli chodzi o zlot to proponowałbym piękne miasto jakim jest Kraków!
Wszyscy by chcieli we Wrocławiu bo większość piszących w tym temacie własnie jest z Wrocławia
Motorniczy Wszyscy nie ale większość :mrgreen:
Wrocław pewnie chce najwięcej osób ponieważ większość Redaktorw jest z Wrocławia itp :roll: I sam chociaż nie jestem z Wrocławia to myślę, że to dobre miasto na taki zlot
Do Administracji:
W newsie w vortalu o tej rocznicy chyba zapomnieliście dopisać Magika, (tylko w tym temacie zaaktualizowaliście) :roll:
Hmm tak ja jestem z południa Polski i gorszy bym miał dojazd do wrocka niż do Krakowa. No ale jakiś zjazd by sie przydał
IMO to raczej nie chodzi o to że redaktorzy są z Wrocławia. Poprostu (oprócz też redaktorów) wiele osób z tego forum jest z Wrocławia i okolic i tam by chciało organizować zlot. Mi tam to przeszkadza bo do Wrocławia mam 6godz jazdy więc jak zlot byłby we Wrocławiu to bym nie jechał
Mi np. Wrocław pasuje bo mieszkam niedaleko, ale powiedzmy te 200km mógłbym jeszcze sie przejechać
Nic tylko “zlot” Wam w głowie…wiem z autopsji iż jest to spory wysiłek logistyczno-organizacyjny.No chyba że ktoś pod określeniem “zlot” ma na myśli kilkugodzinne posiedzenie przy piwie w pubie… :roll:
Przypuszczam, że o to głównie chodzi.
Rzecz jasna z pewnym updatem - małoletni raczej
przy soczku i do pubu wstępu też nie mają.
Trudno też zorganizować dwie różne imprezy
Całkowicie się zgadzam z przedmówcą…zapewne nikt by się nie zgodził wziąść na swoje barki odpowiedzialność za “nieletniego”…