Zwracam się z gorącą prośbą o podrzucenie konfiguracji sprzętowej, która przypadnie do gustu czołgiście WOT (nie, użytkownik nie jest żołnierzem wojsk obrony terytorialnej ).
Budżet to maksymalnie 3100 PLN. Mamy monitor, mamy system operacyjny Windows 10 oraz resztę peryferiów. Nie jestem zwolennikiem żadnej ze stron, dlatego biorę pod uwagę zarówno Intela jak i AMD.
Gdybym tylko miał, to z chęcią bym dorzucił. Niestety, ten budżet już trochę zbierałem. Komputer wymieniam, bo nie wyrabia mi w Excelu i przy okazji myślałem, że dopasuję go do WOT
Zakładając wstępnie ustalony budżet, co mógłbym mieć już teraz, a o co musiałbym polepszyć w przyszłości?
Kupiony zestaw od @panicagaming. Niestety podczas dodawania koszyka coś nie poszło, także nie skorzystałem z Twoich linków, za co najmocniej przepraszam
Dla potomnych dodam tylko, że w obudowie są dwa wentylatory, a na płycie tylko jedno gniazdko SYS_FAN, przez co jeden wentylator jest niepodłączony. Chyba, że coś zrobiłem źle - dawno nie składałem komputerów