3D Gif Designer

Zalogowałem się na tym forum aby sie dowiedzieć więcej o kompie itd. Szukałem tematu pokrewnego do mojego pytania- ale jakos nie znalazłem. Musze sie przyznać że jestem początkujący… :smiley: . Mój problem polega na tym że ściągnąłem sobie program który jest w temacie- zrobiłem fajnego gifa… i nie wiem jak go zmienić na “rozmiar” (chyba tak to sie pisze?)… w postaci… gif. Także gdy zapisuje go w tym programie niema tej postaci w spisie (zapisz). W sumie nie znam si ę dobrze na tym- więc napisze dokładnie oco mi chodzi. ten gif który zrobiłem na programie 3D Gif Designer- chce aby miał ikonkę (rozmiar) (jak np. zwyczajna fotka). Bo chcę go wrzucić na serwer i mieć tego gifa na pewnym forum…

Wracając do 3D po zapisaniu go w postaciach tych co podają mi po zapisie gifa- za każdym razem jak na niego wejdę włącza się program- na którym go wykonałem! Poprostu chce aby miał (rozmiar/ posatć {nie wiem jak to siępisze} gifa jak pisałem. Czyli taką ikonke czerwoną- jak fotki…

Czy ktos mógłby mi poradzic jak to zrobić, albo jakis inny program do robienia gifów…! Z góry dzięki…!

Żeby zapisać animację zrobioną tym programem w pliku GIF musisz wybrać z menu File opcję Eksport.

Tam wybierasz format GIF.

WIELKIE DZIĘKI…!