Chciałem sprawdzić niedawno zainstalownego CS:GO, bo miałem przeczucie że nie będzie działał ._. … miałem racje włączam poprzez steam > Graj > włącza sie tak, jakby pojawia się obramówka, i znika potem patrzę, i jest stan > aktualnie gra w CS : GO < w menadżerze, jest uruchomiony aktualnie robię, test zgodności aktualizacje są wszystkie, robiłem niedawno Format (jakieś 21h temu).Sterowniki chyba są najnowsze.
Wiesz wszystkie sterowniki pobierałem ze strony Gigabyte wpisałem mój model płyty głównej czyli właśnie,GA-Ma78LMT-US2H"
Dziwne nie było erroru przy instalacji ;(.
Będe wdzięczny jak pomożecie mi znaleźć owe sterowniki !, podam wszystko tylko aktualnie nie wiem co … może zaczne od modelu zaraz po napisaniu tego posta ide szukać ^^.
Rozumiem że musze rozkręcić komupter i zobaczyć kartę tak?, i tak powininna być nazwa? np. Radeon HD 5450 lub inna tak?.
Prosze nie zamykać tematu iż nie został jeszcze rozwiązany problem ^^.
lub rozkręć boczną pokrywę i jeśli masz grafikę wpiętą w slot to podaj z niej oznaczenia (mogą być od dołu, szukaj czegoś co mogłoby być nazwą kodową, w ostateczności s/n)
wiem że moja karta to ATI ale co dalej nie pamiętam, teraz pobiera mi się jakiś sterownik jak nie zadziała to rozkręce, plus znowu ograniczył internet i nie mogę dużo pobierać ;x.
Aha, ok pobrałem właśnie jakieś sterowniki do ATI, zobacze czy to te.
Jak to nie te to rozbieram kompa :/.
Aktualnie aktualizuje mi sie CS:GO jak nadal nie będzie działał to poprostu zobacze w środku komputera ;), model karty.
@Edit pytanie a jakbym zrobił zdjęcie karty to bylibyście w stanie określić jej model?, zapomniałem zrobić zdjęcia ale spisałem 3 numerki z 3 takich białych karteczek które widnieją też na czipsach albo na pudełku pizzy, tzn. chodzi o kod do cennika tam też takie paski były i na górze były liczby min.
1.S/N : LG1112063784.
2.VX5450 (spacja) 1GBK3-HV2
712505 (spacja) 026749
3.G0675000-0433L006429BAA-0264 (ten numer był do góry nogami, a nie wyjąłbym karty (bałem się, bo musiałbym użyć siły, a bym zaraz złamał ;x więc sie mogłem pomylić.)