Witam wszystkich!
Kup teraz to tylko 59 zł
Link do allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1199322181
Do sprzedania mam 5 używanych gier.
-
Tom Clancy’s: HAWX - polskie wydanie | pudełko | książeczka | nośnik | dodatki
-
Battlefield 2: Deluxe Edition (zawiera dodatek Special Forces - Jednostki Specjalne) - polskie wydanie | pudełko | nośnik
-
ARMA 2 - polskie wydanie | pudełko | książeczka | nośnik
-
World in Conflict: Complete Edition (zawiera dodatek Soviet Assault) - wydanie zagraniczne (język angielski) | nośnik | koperta
-
Hitman: Krwawa Forsa - polskie wydanie | pudełko | książeczka | nośnik
Adnotacje do gier
Tom Clancy’s: HAWX - jest w bonusowej wersji. Dołączam do niego ekskluzywny przegląd samolotów w postaci książeczki oraz ulotkę odblokowująca dodatkowe samoloty. Oczywiście klucz jest oryginalny, umożliwia grę dla wielu graczy - multiplayer.
Battlefield 2: Deluxe Edition - po wgraniu najnowszego patcha 1.50 otrzymujemy wszystkie wydane przez EA/DICE dodatki do tej pory (Euro Force - Europejskie Siły Zbrojne oraz Armored Fury - Pancerny Atak). Nie jestem w posiadaniu książeczki ale nie ma powodów do zmartwień. Posiadam oryginalne klucze, które umożliwią grę w podstawową wersję gry jak i dodatek w trybie dla wielu graczy - multiplayer.
World in Conflict: Deluxe Edition - jest bez pudełka oraz książeczki ponieważ otrzymałem go w takim wydaniu wraz z kartą graficzną. Na odwrocie koperty dostępny jest oryginalny klucz, który umożliwia grę dla wielu graczy - multiplayer.
ARMA 2 - posiada oczywiście oryginalny klucz, który umożliwia grę dla wielu graczy - multiplayer.
Kontakt
Wszelkie pytania proszę kierować na:
Xfire: 47toniak47
E-mail: toniak47@mohcenter.pl
GG: 24346564
Pudełka, nośniki oraz książeczki są w dobrym stanie. Dla osób zainteresowanych mogę wykonać dodatkowe zdjęcia, pozdrawiam!
UWAGA! - Jako bonus dodaję film Sky Fighters (pudełko oraz nośnik)