5-lecie vortalu dobreprogramy!

Tu chodzi o kwestie wysyłki - a gdzie jesteś zameldowany?

pobyt stały Polska

pobyt tymczasowy i adres korespondencji Hiszpania .

No to formalnie mieszkasz w Polsce i możesz wziąć udział w konkursie :wink:

xulu ja bralem udzial w kilku konkursach i nawet zdarzylo mi sie wygrac a mieszkam od paru lat w niemczech

adres podawalem w polsce (i nadal jestem pod tym adresem zameldowany mimo ze tam nie mieszkam( jest to adres moich rodzicow)) i nie bylo problemow

no to jedziemy :mrgreen:

1000 lat i dzień dłużej :mrgreen:

Co do konkursu, bardzo fajny pomysł, ciekawe nagrody i w ogóle :mrgreen:

Gratulacje dla wszystkich, którzy się przyczyniają do utrzymania zarówno vortalu jak i forum

Spora część życia vortalowo/forumowego jak widać, toczy się w nocy. :slight_smile:

Już życzyłem w komentarzach na vortalu, 100 lat i kolejnych nieprzespanych nocy przy serwerach… i kolejnych GB/TB transferu… Tyle już czasu odwiedzam, czytam i pisuję na DP… łezka w oku się zakręciła. :slight_smile:

Teraz nic innego, jak czekać na wtorek i nową odsłonę forum… a następnie na nową wersję vortalu.

ale fajny ten konkurs…były takie wczesniej??

Podobny do tego (ale z mniejszą pulą nagród) był dokładnie rok temu - czyli na 4 urodziny vortalu.

Wśród nagród nie ma Pandy :frowning:

Ehh…

Czy zwycięzców tak jak na zlocie będzie wyczytywał Qbap? :mrgreen:

W wtorek (18.12 ?) nowa odsłona Forum ?

seba86mu : nie, ma być teraz w ten wtorek, czyli 11 grudnia, cytując za newsem z vortalu:

Źródło: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=7923

Wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin:))

dla dobreprogramy.pl

Frog ,

Wszystkie Pandy zostały rozdane na zlocie, a teraz jest okres ochronny na Pandy no i sam rozumiesz ;]

(sory nie mogłem się powstrzymać)

Coby OT nie było:

Wszystkiego Naj dla całej redakcji/moderatorów DP, no i oczywiście kolejnych sukcesów.

:zdrowie:

Oby tak dalej :slight_smile:

Gratuluje. Oby tak dalej :spoko:

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Dobrychprogramów.pl

a ja mam jeszcze pytanko, jak można wziąć udział w konkursie ??

:x :x :x

Najnormalniej w świecie:

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=100

@indiced

Wystarczyło poczytać komentarze pod newsem

No to wszystkiego dobrego i dalszych sukcesów życzę

toast.jpg

To muszę się spieszyć z przeglądaniem forum, bo zaraz zamkną :wink: . Otworzą dopiero jutro.