5-lecie vortalu dobreprogramy!

Szczegóły:

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=7923

:zdrowie:

I pomyśleć, że to już tyle czasu. Może nie udzielam się tyle ile bym chciał ale zawsze jest to poczucie, że w sumie, to wszyscy stali forumowicze to jedna rodzina ;]

ja już na tym vortalu i forum jestem od 8 kwietnia 2005 roku… jak ten czas szybko leci niedługo minie 3 lata odkąd tutaj jestem… co prawda nie udzielam się aż tak aktywnie jak inni ale zawsze odczuwam jakąś silną potrzebę bycia tutaj… żaden inny vortal nie zastąpi dobrychprogramów przynajmniej jak dla mnie… dla mnie jest on numero uno w sieci i zawsze kiedy spotka mnie cos przykrego z komputerem to mogę liczyć na pomoc tutaj… z pomocą innych użytkowników i dokładnym objaśnieniem ich wskazówek zawsze naprawiam swój komputer i za to bardzo serdecznie wam dziękuję że mi pomagacie… :drink: wasze zdrowie… :slight_smile:

Pozdrawiam

no no… troche czasu już zeszło:D

nie zacząć dnia od przeczytania paru tematów to jak wstać lewą nogą :wink:

:piwo:

:brawo:

tak trzymać

100 lat !!

Brawo :brawo:

Pewnie że 100 lat !!

200 i dłużej jeszcze

Hmm.

Prawie 4 lata na tym forum :slight_smile:

To jest już jakiś wynik :stuck_out_tongue:

Swego czasu było się aktywnym, ale teraz niestety już życie na to nie pozwala.

Tak czy siak, oby DP nigdy nie upadło.

Zawsze mogę tutaj liczyć na pomocną dłoń i fachową ekipę.

:brawo:

no to czekamy na kolejną rocznicę :slight_smile:

Ciekawe. :wink:

Gratuluję wytrwałości. :slight_smile:

1oo lat! 1oo lat!

Złączono Posta : 07.12.2007 (Pią) 23:33

Mała literówka :slight_smile:

feelek rzeczywiście - dzięki za zwrócenie uwagi, poprawione. :slight_smile:

Oby tak dalej ;] mam nadzieje zestarzeć się z tym portalem ;D także trzymam kciuki ;D no i 100lat 100lat ;D

Mam nadzieje iż vortal będzie się rozrastał w takim tempie jak dotychczas, według mnie DP to najlepszy portal o tematyce komputerowej, zawsze można liczyć na fachową pomoc innych życzliwych osób

OBY TAK DALEJ

Jeżeli ktoś nie zauważył to z okazji 5 rocznicy rozpoczęliśmy także wielki konkurs z całą masą nagród :wink:

Szczegóły tutaj: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=7950

POWODZENIA!

Krogulec takiego czegoś niemożna nie zauważyć :mrgreen:

Ja osobiście po raz pierwszy będę miał przyjemność brania udziału w konkursie,mam nadzieje że nie ostatni .

Mam nadzieję :stuck_out_tongue:

Dwie sugestie:

1. Zastanówcie się dobrze nad nagrodą preferowaną (w zależności od ilości sztuk oraz atrakcyjności nagrody będą większe/mniejsze szanse na wygraną)

2. Przemyślcie dobrze odpowiedzi - pytania wbrew pozorom nie są takie trudne (nawet jak ktoś nie był na Zlocie), a odpowiedzi są na wyciągnięcie ręki (wystarczy uważnie przeczytać newsa :wink: )

ja już wysłałem zgłoszenie, myślę że poprawnie odpowiedziałem na pytanka :slight_smile: Może wygram prenumeratę PC Formatu :wink:

No to teraz pytanko:

Tymczasowo nie mieszkam w Kraju, czyli nie mogę wziąć udziału :frowning:

przyznam ,trochę mnie to zdziwiło dlaczego nie ??