Witam
Ja już po raz trzeci sprawdzałem i wciąż nie mogę uwierzyć że wygrałem mysz , serdeczne dzięki
Witam
Ja już po raz trzeci sprawdzałem i wciąż nie mogę uwierzyć że wygrałem mysz , serdeczne dzięki
A otrzymałeś już maila z powiadomieniem o wygranej? Nie wiem czy już powinny dojść czy nie…?
A ja wygrałem Norton Internet Security 2008 Dziekuje serdecznie organizatorom oraz redakcji =D> =D> i jest to dokładnie pierwszy konkurs w którym wygrałem na tym vortalu wcześniej też brałem udział w róznych konkursach na tym vortalu ale szczęście mi nie dopisywało cóż może za kolejne 5 lat szczęście sie do mnie usmiechnie jak widac co tyle lat to szczęście przychodzi I życze kolejne 5 lat istnienia vortalu albo może nawet i dłużej
A czy ktoś z Laureatów otrzymał już maila z potwierdzeniem wygranej?
w Komentarzach Krogulec napisal że maile z potwierdzeniem o wygranej redakcja będzie wysyłac w poniedziałek
Mam gorącą prośbę do wszystkich osób, które wygrały aby napisały coś w komentarzach http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15 … #komentarz. Niech sponsorzy nagród widzą, że ktoś te nagrody wygrał i ktoś z tych nagród się cieszy. Bo jak na razie to jest jedno wielkie wylewanie żali i snucie spiskowych teorii…
Ja w komentarzach ostro bronie tego konkursu (chociaż nic nie wygrałem)
P.S.
Kiedy to DVD ze zlotu ?? :mrgreen:
ja już napisalem co na ten temat sądze (snucie spiskowych teorii) czekamy na innych zwycięzców… no dalej… wchodźcie na dobreprogramy.pl i piszcie ze się cieszycie z nagród… 8)
Ja też nic nie wygrałem
Jakoś nie mam szczęścia w konkursach…
Widziałem - dzięki Dobrze, że ktoś chociaż zna szczęśliwca i był wstanie potwierdzić jego zaskoczenie bo by nam już w ogóle zjedli…
Na DVD trzeba będzie jeszcze niestety trochę poczekać…
No to już chcesz odgórnie kontrolować ton wypowiedzi
Wystarczy jak każdy choćby napisze, że wygrał - przynajmniej proporcje użalających się do wygranych będą inne…
Już nie jest tak źle A dla osób wypisujących takie komentarze należałoby zorganizować konkurs gdzie nagrodami były by trialowe programy :twisted: wtedy by nie narzekali.Jeszcze raz ogromne dzięki dla wszystkich którzy zorganizowali ten wspaniały konkurs .
No, kochani o żadnym spisku nie może być mowy-Moja zonka wygrała Paint Shopa-a ja nic, regularnie przegladam portal i dałem plamę w odpowiedziach, a ona poczytała, postarała sie i proszę…Dzięki za ten wspaniały konkurs i pozdrowienia dla calego zespołu DP
Konkurs był super, nic nie wygrałem, ale to nie szkodzi :-), szkoda tylko że niektórzy zepsuli innym zabawę (chodzi mi te osoby co powysyłały po 300 zgłoszeń na swój adres).
ALE OGÓLNIE KONKURS SUPER
konkurs fajny, niestety mi szczescie nie dopisalo
szkoda tylko ze koszulek bylo tak malo
Fakt, szkoda (dla wielu to by była najlepsza nagroda)
Też chciałem ją wygrać bo brakuje mi tylko 1 żeby mieć wszystkie kolory:P
Koszulki mają być wyróżnieniem dla najbardziej aktywnych użytkowników - dlatego było ich “tylko” 50. Na początku przyszłego roku planujemy jednak pewną akcję dzięki której będzie można takie koszulki uzyskać (szczegółów jednak na razie nie zdradzę :P)
Nie 300 ale dokładnie 468 Jeżeli ktoś nie zauważył aktualizacji do newsa: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=8008 to tam jest wszystko opisane.
Ojjj tam cicho
Trzeba wierzyć :mrgreen: (taki mały zlocik w czasie ferii :lol: )
:x
Szczegóły podamy po Nowym Roku