5510 vs sl45i

mówcie za co sl a za co 5510

sl45i

sl45i8sf.jpg

5510

55109gs.jpg

T nokia to cegła, za to simens jest atrakcyjny z wyglądu.

ja bym wybrał nokie. moim zdaniem jest lepsza w wielu kategoriach

np przykład w jakich ?

a ja tam wole poczsiwą SL45! !!

Głosowałem na :

Nokia 5510

Poczytaj o sl45i na forum - użytkownicy kiepsko oceniają ten telefon.

Mój wybór pada na Nokie ponieważ jest dobra i funkcjonalna.

Głosowałem na Nokię wyłącznie ze względu na wadliwość slki… Gdyby nie to jak najbardziej poleciłbym Siemensa.

wg. mnie w nokiach jest lepsze menu niż w simensach, dzwonki lepsze a wy jak myslicie

minio od czego są patche

definitywnie slka mimo ze czasem potrafi wkurzyc ale juz dwa razy sie topila i dalej smiga bez wymiany jakichkolwiek czesci a jesli chodzi o meni to wystarczy wgrac patcha i masz meni różnego rodzaju tak samo jest z innymi rzeczami odpowiednie patche i telefon wygląda zupelnie inaczej :smiley:

No mi się bardziej podoba sl45 ale czytałem że się zawiesza i takie tam bleble… nokia to nokia 3310 tylko że w innej budzie i to mi się nie podoba i jest duża. A co do pamięci to wygyrwa sl45 nokia ma tylko 64 mb a sl45 nawet może mieć jeśli się nie mylę 256 nawet :open_mouth: a 128 to już na pewno a w nokii nie ma możliwości zmieniania kart pamięci. Do sl45 można też dużo bajerów wgrać przez kabel. Ma duży fajny wyświetlacz ciekawy wygląd. Według mnie nie ma co porównywać tych dwóch telefonów sl45i wychodzi z tego pojedynku według mnie góra.

Ja wybral bym Nokie 5510 :!: .Nokia jest troszke duza ale fajna,a sl45 nie podoba mi sie to ze ma antenke :frowning: Wiec wolalbym 5510 :wink:

Kumpel miałe tego Siemensa i był z nim 7 razy w serwisie!! bo się psuł !!

Ja wybrał bym nokię poniewaz podoba mi sie w niej najbardzie klawiatura “qwerty” :smiley:

Zdecydowanie SL45i wcale nie jest aż taki zły jak o nim mówią potrafi niekiedy zdenerwoawać ale ogólnie sprawuje sie nieźle no i jak wygląda, a Nokia to sami wiecie … :slight_smile:

5510 :slight_smile: ja go mam i jestem BARDZOOOO zadowolny jak narazie z full wypas 5510

Shark nowi14 jeżeli sie nie umie jej zrobić… tow wiadomo że tak