Cześć, mam problem z myszką A4Tech SWOP-3. Mianowicie nie da sie w Panel–>Mysz–>Sprzęt–>Zarzadzanie energią ustawić : “Zezwalaj komputerowi wyłączanie tego urządzenia w celu oszczędzania energii”. Ktoś mi kiedyś mowił że tym sposobem da sie zakończyć “nocne mruganie” myszki, co mnie denerwuja jak nie kozystam z kompa. Wiec, czy ktoś wie jak to wyłaczyć???
To ktoś cię żle poinformował, z tego co wywnioskowałem myszka świeci po wyłączeniu kompa, ale tego nigdy się w windowsie nie ustawiało tylko w biosie. Należy wyłączyć porty po wyłączeniu zasilania.
Zazwyczaj opcja siedzi w PowerMangaments ale zdarzają się wyjątki.
A może by tak listwe zasialającą (niektórzy to nazywają listwą zabezpieczającą) taka listwa zazwyczaj posiada wyłącznik zasilania. Np. coś takiego http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17917
Taka listwe mam, tylko że w tym problem ze często podczas gdy mam kompa wyłączonego, używam np odtwarzacza MP3 podłaczonego pod USB zamisat do bateri :mrgreen: Dlatego tez zależy mi na odłaczeniu jedynie myszki (ps/2)
ja wlasnie bym chcial mniec ten problem z zasilaniem usb po wylaczeniu kompa, bo mam ladowrke do bateri pod usb i mam pytanie jak zrobic zeby bylo to zasilanie po wylaczeniu kompa