Abonament AI do nauki języka?

Uczę się języka bułgarskiego z chatgpt oraz gemini i jestem zadowolony z wyników, każde ai ma swoje zalety.

Chciałbym zapytać się czy wykupienie abonamentu coś w ogóle wniesie do nauki języka.

Jestem też ciekaw czy płatna ai, będzie wypluwać więcej wyników, bo gdy wpiszę, podaj 150 najważniejszych czasowników, to każde ai wypluwa mi nieco ponad 100 słów.

Copilot stosuje taki myk, że podaje kilkadziesiąt wyników i pyta się czy dać ich więcej i gdy wpiszę polecenie, to wypluwa mi dalszy ciąg wyników.

Tak jeszcze zapytam, czy warto wykupić copilota?

Płatne AI są mocniejsze, potrafią lepiej wnioskować i analizować. Jak to się ma do nauki języka? Nie mam pojęcia, nigdy nie próbowałem uczyć się języka za pomocą AI, nawet nie wiedziałem że tak można.

Jeżeli chcesz wypróbować za darmo płatny mocny model językowy, to wypróbuj Grok 3. Kilkanaście pytań jest codziennie za darmo. Po iluś tam godzinach się resetuje i możesz znowu pytać. Jeżeli wyczerpiesz limit, to możesz założyć kolejne konto na Twixerze i będzie od nowa.

Zazwyczaj używam Copilot, ale Grok 3 już niejednokrotnie mnie zaskoczył tym jak połączył fakty w sposób o jakim bym nawet nie pomyślał.