witam
mam do was pytanko co myślicie o abonamencie w erze za 20 zł ? w tym 40min/160 sms ??? nie dzwonie za dużo i żadko sms’uje. Czy może jest jakaś inna dobra oferta (nie koniecznie w erze) abonamentu??
witam
mam do was pytanko co myślicie o abonamencie w erze za 20 zł ? w tym 40min/160 sms ??? nie dzwonie za dużo i żadko sms’uje. Czy może jest jakaś inna dobra oferta (nie koniecznie w erze) abonamentu??
PLAY ?
sam obecnie przeszedłem na PLAY bo na chwilę obecną mają najlepszą ofertę i najniższe stawki
napisz czy te 20 minut do każdej sieci czy tylko w erze ?
bo w play spodobało mi się to że wszelkie “bonusy” są do wykorzystania w każdej sieci
http://www.era.pl/pl/indywidualni/taryf … szczednych
tutaj jest wszystko opisane
i co ty na ta ofertę ?
hm … no źle nie wygląda ta oferta
tylko telefony strasznie drogie (mowie o w miarę dobrych )
Z własnego doświadczenia wiem, że nawet dla osób, które bardzo mało dzwonią taka ilość minut jest niewystarczająca. Nie proponuje Ci brać abonamentu w Erze, po 2 latach jest problem z wzięciem nowego telefonu. Mi powiedziano, że należy wziąć abonament za 40 zł + nowy telefon (za 1zł są same badziewia) lub za 30 zł bez telefonu przedłużyć umowę i dostać 2 razy więcej minut. Nie można natomiast pozostać przy abonamencie 20 zł. Także chyba widać jak Era traktuje stałych klientów.
Słyszałem o dużych korzyściach w Playu, ale jeszcze nie miałem doświadczenia z tym operatorem, więc nie będę się wypowiadać.
Nie zgodze sie z toba ze nie mozna pozostac przy abonamecie za 20 zl w era.Posiadam taki abonament, place 20 zl i od 10 dni korzystam z nowego aparatu kupionego w era za 0,50 zl.
Skoro naprawde bardzo mało dzwonisz i smsujesz to może nowa taryfa zero w erze? Jeżeli gadasz KILKA minut i piszesz KILKA smsów miesięcznie to rachunek zawsze będzie (i to nawet dość sporo) poniżej 10zł.
Więcej info:
http://www.era.pl/pl/indywidualni/taryf … aryfa_zero
Ja może tylko napisze stawki w tej taryfie: obowiązują one do wszystkich sieci!
0,49 zł / minuta, 0,15 zł / SMS, 0,40 zł / MMS
W Play Layt (30zł) masz około 80min/265sms do wszystkich.
tylko mam pytanko co do taryfy zero. bo w cenniku pisze abonament 10 zl ???
Przez piewrwsze 12 miesięcy abonament wynosi 0zł a następnie w każdym następnym miesiącu 10zł. Przeczytaj najlepiej wszystkie regulaminy;)
Era ma drogie telefony, tanie są tylko te kiepskiej jakości, ale z ofertą nigdy nie są w tyle.
a jaki telefon proponujecie (cena do 700zl przy tej promocji 20 zl abonament) telefon z aparatem i zeby mial w miare wyposażenie ??
Jakbym miał do wydania 700zł na telefon to napewno nie brałbym abonamentu tylko jakiś prepaid:]