Witam!
Moim zdaniem jest to świetna oferta. Parametry świetne i do tego przystępna cena. Co wy o tym myślicie?
Witam!
Moim zdaniem jest to świetna oferta. Parametry świetne i do tego przystępna cena. Co wy o tym myślicie?
A gdzie link do aukcji
ja mam podobny
http://www.allegro.pl/item651958425_nowa_moc_acer_6930g_2x2_0g_4g_500_gf9600gt_1gb_win.html
już pół roku
z tym że ma 1TB dysk i powiem tak chodzi wspaniale ,można pograć, Crisis chodzi dobrze no może bez AA ale na full ,z tym full HD to prawda z tym że po podłączeniu do telewizora full HD,grzać się grzeje z lewej strony ale kto gra z lapkiem na kolanach,jest to laptop raczej multimedialny a nie do gier a to właśnie ze względu na 16’,nie nadaje się do noszenia chyba waży ze 3,5kg (tak mi się wydaje) ,pamięć 4GB to bajer bo jak powszechnie wiadomo system 32 bitowy obsługuje 3 GB pomimo że widzi 4GB no chyba że system będzie 64 bit ,polecam tego lapka jako stacjonarnego ale z zakupem wstrzymałbym się do wyjścia Windowsa 7,testuję go na wirtualnym dysku i chodzi pięknie pomimo że z Vistą też nie ma problemów (zero blue screenów,brak zawieszania ) w tej ofercie której podałeś dane są od innego modelu tego co ja mam a procek T6400 jest 2x2gb a nie 2x2,2