Witam. Mam kilka problemów występujących w Acer Aspire One po każdej reinstalacji systemu. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale może lepiej przejdę do rzeczy:

Ten błąd pojawia się praktycznie od razu po zainstalowaniu windowsa z ukrytej partycji. Nie są dokonywane żadne aktualizacje, ani nawet połączenie z internetem. Po instalacji .net framework 2.0 jest jeszcze gorzej…(wyskakuje kilka okienek pod rząd)
Drugim błędem jest brak możliwości aktualizacji jakichkolwiek programów (mam oryginalny McAfee) - tak jakbym nie miał połączenia z internetem, chociaż strony przeglądam normalnie.
Kolejnym błędem jest fakt, że po uinstalowaniu McAfee nie ma możliwości instalacji żadnego innego antywirusa - czy to komercyjnego, czy też darmowego.
Następny w kolejności jest brak możliwości użycia menedżera zadań - wyskakuje informacja, że administrator wyłączył tą opcje. Oczywiście potrafię to włączyć w regach, ale jeśli za każdym razem mam się w tym babrać, to jest to praktycznie bez sensu.
Jeśli przypomnę sobie coś jeszcze to na pewno tutaj opiszę. Proszę o pomoc ![-o<