Witam szanownych forumowiczów,Moi drodzy mam problem z ad guardem, mianowicie przepuszcza reklamy od jakis 2 óch dni na wp… na inncych stronach bloker działa,mam zainstalowany dodatek no scripti ad nuseam.Co moge zrobic w tej sytuacji moze jakies inne filtry? za odpowiedzi dziękuje
Zmniejszyć ilość filtrów jak aktywowałeś wszystkie.
Pod WP dobrze jest używać czyszczenia ciasteczek i localStorage.
Wyłączyłbym funkcje „aktywuj listy na podstawie języka/regionu/pochodzenia stron”. Lepiej świadomie aktywować regionalne listy niż jednorazowo każda sama się dodawała i nie była więcej potrzebna.
PS. Zapominasz, że to też jest forum WP i podawanie dokładniejszych rozwiązań tutaj mija się z celem (dajemy na tacy programistom co muszą umieć wykryć).
Ok,dziekuję za informacje
Polecał bym adblock ultimate - szczególnie dlatego, że on nawet z strumienia transmisji potrafi wyciąć reklamę.
Adguard ma z tym trochę większy problem od dawna. Testowałem wiele wtyczek do blokowania i zawsze wygrywał w skuteczności Ultimate. Tylko ustaw tam ręcznie akurat filtry dodatkowe - czyli kliknij w moduły aby zaznaczyć kolejne obszary.
Acha czasami jak reklama nie jest określana jako reklama to może się pojawiać ale nie przy określeniach globalnych tylko jakiś prywatnych małych stronach.
Dziękuje za informacje na pewno skorzystam…
Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.