Adblock nie blokuje reklam

Witam.

Mam problem z adblockiem. przestał mi blokować reklamy. nie pomaga przeinstalowanie go ani Firefoxa.  Gdzieś czytałem że trzeba jakieś pliki za pomocą OTL’a skasować ale nie wiem jak ;/  mógł by mi ktoś pomóc ?

Z góry dziękuje

O jakie reklamy chodzi (wyskakujące w nowych oknach)?

Jeśli chodzi o OTL http://forum.dobreprogramy.pl/temat/402063-analiza-i-dezynfekcja-zestaw-narz%C4%99dzi-nieingerencyjnych/?p=2608679

Mam AdBlock Plus. Nie blokuje żadnej reklamy. Jest w dodatkach sam adblock ? Czy trzeba go jakoś w inny sposób pobrać ??

Sprawdz w ustawieniach ad blocka :slight_smile: czy masz właczone w oogle na czerwonoi musi byc i czy masz filtry aktualne.

Wyłacz lub odinstaluje AdBlock Plus i pobierz AdBlock Premium - zobacz różnicę :slight_smile:

AdBlock Premium chyba nie jest dostępny na mozilli

Pomogło mi wywalenie mozilli wraz z ustawieniami. (wszystkie hasła zapisane, ciasteczka,historia itp.) w dodatku wyczyściłem cały rejestr z mozilli ręcznie. CClenar na koniec pozamiatał resztki. Wgrałem na nowo i problem znikł. :slight_smile:

Chociaż korzystałem z AdBlock (różnego rodzaju) to myśle, że AdMuncher jest lepszy, bardziej zaawansowany i ma bardzo dużo filtrów…

AdMuncher jest płatny ale skuteczny … Zainstaluj i zapomnij o reklamach…

Wypróbuj TRIAL (30 dniowa wersje i sam się przekonaj) :slight_smile:

Adblock Edge, Easy List+Easy Privacy, BSI List Polska oraz Adblocklist.org i czyściutko :slight_smile:

hehe będę mieć na uwadzę. :smiley: dzięki wszystkim za pomoc