Adidas Stabil 7 - opinie

Witam

Zastanawiam się nad zakupem tych butów:

http://www.allegro.pl/item219027683_adi … atis_.html

ale nigdzie nie mogę znaleść opini o nich. Może ktoś z użytkowników DP ma je i może pwoiedzieć jak się sprawóją, gram głownie w ręczną.

Będę wdzięczny za jakiekolwiek odpowiedzi.

Jednym słowem klasyk. Bardzo dobre buty. Może nie wyglądają wspaniale (kwestia gustu), ale mam je już dwa lata i sprawują się bardzo dobrze. Są lekkie, noga się nie poci i dobrze trzymają się podłoża.

Gram w nich w siatkówkę.

Kłamczuch.

Jak możesz miećje już 2 lata ?? jeśli to jest kolekcja WIOSNA 2007 !!

Moje adidas stabil mają już 2 lata i są praktycznie identyczne tak jak te z kolekcji 2007 więc adidas nie postarał sie za bardzo.

te z 2007 różnia się tym że mają 3 takie przeźroczyste kólka na podeszfie. Ogólnie to słyszałem że są to dobre buty i mam nadzieje że się nie zawiode…

nigdy nie przeskocze tego wygladu. nigdy, musialbym dostac wiele zeby wysjc w nich na ulice. dla mnie jezeli chodzi o nike’a, adidasa lub pume liczy sie tylko klasyka lub jak kto woli oldschool. co do samego adidasa to kazda para jest taka sama. (no moze te stabile maja tego clima coola czy cos co daje niepotliwosc stopie) ogolnie zawse masz plytke z tylu buta, gabke przy srodstopi, podwojne szycia i antyposlizgowa podeszwe. tak wiec polecam.

wow, :roll:

tu się płaci za marke a nie za obuwie…

marka to jakosc. aczkolwiek jezeli mowimy o kupnie bialej czapki z czarna logowka nike’a za 60-120 zl to tak: kupujemy dla marki.

wiec niewielka różnica :wink: na pewno się nie zawiedziesz

Jestem piłkarzem ręcznym :slight_smile: ( lewy skrzydłowy )

Mam je od dwóch miesięcy. Sprawują się wyśmienicie. Granie w nich to przyjemność. Są lekkie, stabilne i dobrze trzymają stopę. Wcześniej miałem Stabil 6 , które równie polecam