Admin na dbv.pl

Siema założyłem swoją stronę na dbv.pl i chciałem dać swojemu kumplowi admina żeby mógł modyfikować stronę, ale za nic nie wiem jak to zrobić. Mam nadzieję że wy coś poomożecie :slight_smile:

Pozdro

Najprościej będzie jak napiszesz do supportu dbv.pl, chyba że przeszukasz to forum do którego prowadzi pomoc ze strony dbv.pl

PS: Jak przeczytałem regulamin to ręce mi opadły, już dawno się nie spotkałem z tak “niepewną” firmą :shock:

Z resztą sami przeczytajcie: http://dbv.pl/index.php?menu=terms

Dla tego polecam ci kupno własnego hostingu, na pewno będzie Ci wystarczył jakiś mały hosting za kilka zł miesięcznie, domenę nierzadko możesz kupić w cenie z hostem, lub zainwestuj parę / paręnaście zł i kup własną domenę (na rok będziesz miał spokój).

Firma jest pewna bo już kiedyś miałem na niej stronę(jak zaczynał przygodę z webmasteringiem). Nie da się dać Admina… usunęli tą możliwość bo podobno za dużo stron było hakowanych. Najlepiej załóż sobie konto na nawet jakimś darmowym hostingu i wgraj extreme-fusion będziesz miał tak samo jak na dbv i będą wszystkie możliwości w tym dawanie admina. Tylko nie wybieraj unl.pl który poleca dbv bo ostry nie dość, że reklamy to jeszcze nie można swojej domeny zaparkować i od jakiś 4 miesięcy w ogóle nie można się zarejestrować a no i blokuję stronę jeśli przynajmniej raz w tygodniu nie zalogujesz się w panelu admina na unl(nie na twojej stronie).

Aha. Szkoda że się nie da. Ale przeżyję i bez tego. A czy mógł by mi ktoś powiedzieć jak zrobić na tej stronie taką ramkę z polecanymi stronami latającymi od dołu do góry ??

Możesz podać link do jakiejś strony która ma te latające linki?

Zapewne chodzi Ci o marquee ?

Tak. Wielkie dzięki. Mam jeszcze 1 pytanie :smiley: czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak zrobić tabelkę z zdjęciem dnia ale ze strony www.pinkbike.com. Tam jak się wejdzie to jest ,Photo of the day" po lewej stronie. Wziąłem skopiowałem jakiś tam krzaczki :stuck_out_tongue: i mi niby wyszło ale mi się zdaje że to jest tylko zdjęcie tego dnia :stuck_out_tongue: a następnego już będzie takie same. Co musiałbym skopiować żeby się samo aktualizowało (codziennie inne) ?? Chodzi mi o to co skopiować z ,pokaz źródło strony" :?:

A po co chcesz kopiować to z innej strony ?

Jest dużo takich skryptów na stronę co byś miał swoje obrazki na serwerze i je np. losował co dzień inne …

Ale nie wiesz o co chodzi. Ta strona jest o dircie i streecie w mojej miejscowości. A na pinkbike.com są wsadzane zdjęcia z całego świata właśnie w tym temacie. Więc chciałbym aby to zdjęcie pokazywało się na mojej stronie :slight_smile:

Dodane 31.07.2009 (Pt) 11:14

refresh