Siema założyłem swoją stronę na dbv.pl i chciałem dać swojemu kumplowi admina żeby mógł modyfikować stronę, ale za nic nie wiem jak to zrobić. Mam nadzieję że wy coś poomożecie
Pozdro
Siema założyłem swoją stronę na dbv.pl i chciałem dać swojemu kumplowi admina żeby mógł modyfikować stronę, ale za nic nie wiem jak to zrobić. Mam nadzieję że wy coś poomożecie
Pozdro
Najprościej będzie jak napiszesz do supportu dbv.pl, chyba że przeszukasz to forum do którego prowadzi pomoc ze strony dbv.pl
PS: Jak przeczytałem regulamin to ręce mi opadły, już dawno się nie spotkałem z tak “niepewną” firmą :shock:
Z resztą sami przeczytajcie: http://dbv.pl/index.php?menu=terms
Dla tego polecam ci kupno własnego hostingu, na pewno będzie Ci wystarczył jakiś mały hosting za kilka zł miesięcznie, domenę nierzadko możesz kupić w cenie z hostem, lub zainwestuj parę / paręnaście zł i kup własną domenę (na rok będziesz miał spokój).
Firma jest pewna bo już kiedyś miałem na niej stronę(jak zaczynał przygodę z webmasteringiem). Nie da się dać Admina… usunęli tą możliwość bo podobno za dużo stron było hakowanych. Najlepiej załóż sobie konto na nawet jakimś darmowym hostingu i wgraj extreme-fusion będziesz miał tak samo jak na dbv i będą wszystkie możliwości w tym dawanie admina. Tylko nie wybieraj unl.pl który poleca dbv bo ostry nie dość, że reklamy to jeszcze nie można swojej domeny zaparkować i od jakiś 4 miesięcy w ogóle nie można się zarejestrować a no i blokuję stronę jeśli przynajmniej raz w tygodniu nie zalogujesz się w panelu admina na unl(nie na twojej stronie).
Aha. Szkoda że się nie da. Ale przeżyję i bez tego. A czy mógł by mi ktoś powiedzieć jak zrobić na tej stronie taką ramkę z polecanymi stronami latającymi od dołu do góry ??
Możesz podać link do jakiejś strony która ma te latające linki?
Tak. Wielkie dzięki. Mam jeszcze 1 pytanie czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak zrobić tabelkę z zdjęciem dnia ale ze strony www.pinkbike.com. Tam jak się wejdzie to jest ,Photo of the day" po lewej stronie. Wziąłem skopiowałem jakiś tam krzaczki
i mi niby wyszło ale mi się zdaje że to jest tylko zdjęcie tego dnia
a następnego już będzie takie same. Co musiałbym skopiować żeby się samo aktualizowało (codziennie inne) ?? Chodzi mi o to co skopiować z ,pokaz źródło strony" :?:
A po co chcesz kopiować to z innej strony ?
Jest dużo takich skryptów na stronę co byś miał swoje obrazki na serwerze i je np. losował co dzień inne …
Ale nie wiesz o co chodzi. Ta strona jest o dircie i streecie w mojej miejscowości. A na pinkbike.com są wsadzane zdjęcia z całego świata właśnie w tym temacie. Więc chciałbym aby to zdjęcie pokazywało się na mojej stronie
– Dodane 31.07.2009 (Pt) 11:14 –
refresh