Hej
mam problem przy instalacji programu adobe after effects czy jak tam kto woli
tutaj dam zdjęcie z błędu. Proszę o pomoc!
Hej
mam problem przy instalacji programu adobe after effects czy jak tam kto woli
tutaj dam zdjęcie z błędu. Proszę o pomoc!
Nie próbowałeś wcześniej instalacji, które się nie skończyła?
To chyba program Windowsowy. Skoro tak, to spróbuj go zainstalować w nowej butelce WINE:
[code]
WINEPREFIX=~/ścieżka/do/nowej/butelki/wine wine /ścieżka/do/instalatora
[code]
Butelka to katalog z konfiguracją WINE i programami Windowsowymi. Nowa butelka oznacza, że jej katalog nie istnieje przed uruchomieniem WINE.
Warto też nadmienić, iż program może wymagać Windowsowego ACL do działania. Z tego, co wiem, to WINE nie wspiera Windowsowego ACL. Wspiera go natomiast WINE stagging,
Nic z tego co powiedziałeś nie zrozumiałem ,możesz trochę jaśniej co mam zrobić krok po kroku?
P.s Dzięki za zainteresowanie.
Spróbuj odinstalować oprogramowanie programami:
Adobe CC Cleaner - https://www.dobreprogramy.pl/Adobe-CC-Cleaner,Program,Windows,74262.html
Błąd może być również w programie Adobe Creative Cloud.
Odinstaluj go programem Creative Cloud Uninstaller:
Proszę wpisać w Googla frazę - “Odinstalowywanie aplikacji Adobe Creative Cloud Desktop”
i kliknąć pierwszy link:
i zainstaluj Adobe Creative Cloud ponownie…
w drugim linku jest błąd 404
gdzieś na internecie oczywiście z dobreprogramy pobrałem aplikację pierwszą wyczyściłem wszystko a w drugiej jest coś takiego :
idę sprawdzić czy nie ma błędu ,odezwę się za chwilę.
Nadal wywala błąd
Użyłeś oba narzędzia do odinstalowania?
Tak
Sprawdź jeszcze, czy nie istnieją jeszcze na dyskach jakieś pliki i foldery z nazwą: adobe after effects
Usuń je i resztę oprogramowania adobe i powtórz instalację…
no zacząłem od nowa były tam jakieś pliki a tutaj mamy lekki problem
usunąłem i od nowa wszystko kropka w kropkę oba programami potem na nowo pobrałem creative cloud i nadal wywala błąd ,jeszcze jakiś pomysł?
Nie ważne - pomyliłem działy. Modernatorów proszę uprzejmie o usunięcie tamtego mojego i tego mojego posta, jak również o nie nakładanie na mnie kar.
Na komputerze kolegi nie ma problemu ,jak to naprawić?