Adobe Photoshop CS3- instalacja, nie instaluje tego programu

Witam.

2 tygodnie temu usunąłem program który jest w temacie. Dzisiaj jest mi ten program potrzebny i już po tym jak się photoshop zainstaluje pisze że zainstalowano komponenty wspólne a nie zainstalowało mi właśnie photoshop CS3. Tam jest błąd no i pisze że nie zainstalowało. Dlaczego… 3 razy próbowałem zainstalować i za każdym razem jest to samo… Dlaczego…

4 podejście do instalacji…

http://iv.pl/images/41280157078252210872.png

D@rius , nazwij temat konkretnie, bez zbędnych problemów w nazwie. Inaczej zostanie usunięty. viewtopic.php?f=16&t=394978

Jaką masz wersję językową? Jeśli jest to angielska to podczas instalacji ustaw by licencja, która się pojawia była po angielsku (w razie potrzeby zmień język)

Ja mam to po polsku. Zrozum kiedyś to samo instalowałem tysiąc razy i zawsze działało… teraz już zaczęły się problemy.

Hmm no to inne powody…

:arrow: czy dobrze został program usunięty z komputera? cały katalog docelowy i ustawienia w folderze użytkownika?

:arrow: korzystałeś z wersji trial? i może ponownie próbujesz ją zainstalować? (innym razem może się udawało bo komputer był formatowany)

:arrow: jest to oryginalna wersja photoshop’a?