Ostatnio odinstalowałem Adobe Premiere Pro CC(7.0).
Zainstalowałem od nowa(Miałem problemy z Premierem więc przeinstalowałem). Podczas instalacji Triala, zalogowałem się. Gdy włączam Premiera w wersji Trial to wyskakuje info o skończonej licencji Trial. Zarejestrowałem nowe konto.
Usunąłem Premiera oraz adobe creative cloud, wyczyściłem rejestr i usunąłem śmieci pozostawione przez Adobe na Partycji C.
Instalując od nowa Premiera zalogowałem się nowym kontem. Jednak problem nie ustępuje.
Co ciekawe dziś zaglądam do folderu z Premierem i sam nie uwierzyłem w to co zobaczyłem. Zauważyłem, że w każdym pliku jest data utworzenia: 23.04.13r - 4:59 :|.
Jakim cudem??? Przecież Premiera przeinstalowywałem parę dni temu (12.12.15r - koło 23).
Tak, zakup licencji, a nie kombinowanie z wersjami trial. Poczytaj regulamin triala Adobe Premiere Pro w kwestii tego, ile i na jakich warunkach można używać tej wersji. Kosz!
– Dodane –
Po obszernych wyjaśnieniach na PW, przywracam wątek. Dobrze byłoby to, co mi napisałeś, napisać też w poście, bo można odnieść mylne wrażenie, że czas licencji się skończył i próbujesz instalować program jeszcze raz.