Adobe Premiere Pro-Licencja Trial Wygasła

Witam :D.

Ostatnio odinstalowałem Adobe Premiere Pro CC(7.0).

Zainstalowałem od nowa(Miałem problemy z Premierem więc przeinstalowałem). Podczas instalacji Triala, zalogowałem się. Gdy włączam Premiera w wersji Trial to wyskakuje info o skończonej licencji Trial. Zarejestrowałem nowe konto.

Usunąłem Premiera oraz adobe creative cloud, wyczyściłem rejestr i usunąłem śmieci pozostawione przez Adobe na Partycji C.

Instalując od nowa Premiera zalogowałem się nowym kontem. Jednak problem nie ustępuje.

Dalej jest to samo!!!

Proszę o pilną pomoc!!!

Może spróbuj odinstalować przy użyciu programu Revo Uninstaller.

Tutaj masz poradnik jak używać tego programu: https://www.youtube.com/watch?v=4B4pFHtGbJ8

No raczej nic już nie wskórasz. Trzeba po prostu kupić licencję

Próbowałem odinstalować za pomocą Revo uinstaller.

Nic to nie dało :(. Dalej to samo :(.

Jeszcze jakieś pomysły???

Co ciekawe dziś zaglądam do folderu z Premierem i sam nie uwierzyłem w to co zobaczyłem. Zauważyłem, że w każdym pliku jest data utworzenia: 23.04.13r - 4:59     :|.

Jakim cudem??? Przecież Premiera przeinstalowywałem parę dni temu (12.12.15r - koło 23).

Pomysły może jakieś???

Tak, zakup licencji, a nie kombinowanie z wersjami trial. Poczytaj regulamin triala Adobe Premiere Pro w kwestii tego, ile i na jakich warunkach można używać tej wersji. Kosz!

– Dodane –

Po obszernych wyjaśnieniach na PW, przywracam wątek. Dobrze byłoby to, co mi napisałeś, napisać też w poście, bo można odnieść mylne wrażenie, że czas licencji się skończył i próbujesz instalować program jeszcze raz.

Pozdrawiam,

Jeszcze raz odinstalowałem Premiera. Usunąłem totalnie wszystko na C co tyczy się adobe.

Dalej to sam :(.

Chyba po prostu zainstaluje v9. Spróbuje i zobaczę czy tez będzie problem.

Oczywiście w wersji 9.0 nie ma problemu.

No to najwyżej przetestuje nowszą wersję :D.

Jak byście mieli jakiś pomysł to piszcie :D.