_ro
(@ro)
26 Czerwiec 2007 12:53
Czy w podpisie mogę dać link do strony klubu podnoszenia ciężarów Górnik Polkowice? Jestem administratorem tej strony.
adam9870
(adam9870)
26 Czerwiec 2007 13:07
PODPIS (sygnatura) - […] W podpisie nie wolno umieszczać linków do stron domowych (do tego służy opcja w profilu), komercyjnych lub łamiących regulamin Forum oraz stron przynoszących profity userom (aukcje internetowe, ogłoszenia, gry internetowe np. bitefight etc.).
http://forum.dobreprogramy.pl/rules.php
_ro
(@ro)
26 Czerwiec 2007 13:14
Ale to nie jest strona komercyjna. Tylko oficjalna strona klubu podnoszenia ciężarów. Więc już nie wiem…
fiesta
(fiesta)
26 Czerwiec 2007 13:26
To jest reklama, linka możesz zamieścić w profilu i bedzie widoczony jako
asterisk
(Asterisk)
26 Czerwiec 2007 14:25
Nie możesz - reszta w regulaminie :x
kravjec
(Kravjec)
30 Czerwiec 2007 20:00
A jak ktoś daje w swoim podpisie linki do pajacyka-nie umniejszając ważności tej akcji, albo jak czyjś userbar albo obrazek w podpisie linkuje do jakiejś strony?
sdar
(sdar)
30 Czerwiec 2007 22:02
Zezwala się na umieszczanie linków do stron organizacji non profit (np. Pajacyk, etc.), użyteczności publicznej lub akcji (np. bykom stop). W innych przypadkach user powinien skontaktować się z Administratorem lub Moderatorem w celu uzyskania zgody na zamieszczenie linku do innych serwisów.
kravjec - myślę, że będąc już prawie dwa miesiące na tym forum, powinieneś znależć chwilkę na lekturę regulaminu. Nie zadawałbyś pytań, na które znalazłbyś niemal bezpośrednią odpowiedź
asterisk
(Asterisk)
30 Czerwiec 2007 22:16
Na to jest goda Administracji
Jeżeli Userbar linkuje do strony, skąd pochodzi - nie ma sprawy
Zresztą w regulaminie wyraźnie pisze
Wystarczy po prostu przeczytać
lazikar
(lazikar)
1 Lipiec 2007 06:43
Jak ktoś daje linka do pajacyka to oznacza ze ma dobre serce.
Co do userbarów to sa kasowane jak posiadają linki do strony www.