Witam, w ostatnim czasie kilkukrotnie próbowałem zaktualizować system windows 8 do 8.1 i za każdym razem gdy już system się pobrał, uruchomił się ponownie komputer, zawsze zawieszał się w tym samym momencie, gdy było na ekranie “przygotowywanie” czy coś takiego. W końcu musiałem zresetować i przywraca się zawsze windows 8.0.
Teraz aktualizacji nie ma w ogóle w sklepie, mam zainstalowane najnowsze aktualizacje windowsa i wsreset.exe też nie pomaga
Kumar01x, na forum używamy polskich znaków (ż, ł, ć, ś, ą itp.). Proszę wyedytować swojego posta i poprawić co trzeba. Niezastosowanie się do prośby będzie skutkowało przeniesieniem tematu do śmietnika.
Mam zainstalowane wszystkie aktualizacje z Windows Update a windows 8.1 nadal nie ma w sklepie. Chyba zostaje tylko zainstalować windowsa 8 od nowa czystego
-spróbuj może najpierw opcję _ odświeżania systemu z zachowaniem istniejących plików _. System będzie jak nowy ale wszystkie Twoje pliki i dane pozostaną. Usunięte zostaną tylko aplikacje sciągnięte ze stron, na pulpicie powstanie folder ze spisem tego co zostało usunięte. P.s-nie zapytałem czy posiadasz płytę, będzie o nią wołać i o klucz. W odświeżaniu pomocny może Ci być ten(podany przez cedara) link: https://groups.google.com/d/msg/pl.comp.os.ms-windows.winnt/ZcO6UJCc5AY/w7lbISYsdQsJ
Już odświeżałem i od razu potem zainstalowałem windowsa 8.1 ale wystąpił ten sam błąd
Udało mi się zainstalować windowsa 8.1 przez asystenta za pomocą klucza uniwersalnego a później aktywowałem swoim kluczem od ósemki. Temat do zamknięcia.