Aktualizacja przeglądarki IE 10 do wersji 11

Chciałem się Was zapytać, czy przeglądarką Internet Explorer 10 sama się zaaktualizuje do wydanej nowej wersji Internet Explorer 11 czy trzeba samemu sobie zainstalować wersje 11 na wersje 10 ?

Cześć,

Nie wiem czy IE11 jest już dostepne w Windows Update, jeżeli tak to wystarczy zaznaczyć odpowiednią aktulizację i ją zainstalować.

Ja wczoraj pobrałem plik z IE11 i zainstalowałem samodzielnie.

Chciałem się jeszcze zapytać czy nowej wersji IE 11 filtr SmartScreen ma być włączone (zalecane) czy wyłączone ?

Cześć,

Moim zdaniem lepiej zostawić włączony. Ale każdy może mieć inną opinię, dlatego przeczytaj czym jest SmartScreen i sam podejmij decyzję.

Zastanawiam się jeszcze jaka jest różnica między IE 10 a IE 11 ? bo jakoś nie mogę tego zauważyć i jak dla mnie wszystko jest po staremu jak w IE 10 :slight_smile:

źódło:http://www.dobreprogramy.pl/Finalna-wersja-Internet-Explorera-11-wydana-w-wersji-dla-Windows-7,News,49174.html

Cześć,

Na zewnątrz raczej żadnych różnic nie ma, wszystkie zmiany zaszły wewnątrz, przeczytaj wpis na blogu IE, opisujący zmiany w przeglądarce.

Chciałem sobie właśnie obejrzeć filmik w postaci „vod” na jednym z portali internetowych i niechce mi w przeglądarce IE 11 pokazywać obrazu filmiku tylko słychać sam dźwięk. Co zrobić, żeby było widać też obraz ? mam nawjnowszą wersje Silverlight i nie wiem czemu tak się dzieje :frowning:

Proszę o pomoc w tej sprawie.

przeinstaluj dodatek.

Wina leży po stronie dostawcy VOD, który rozpoznaje przeglądarkę, a IE11 zmienia identyfikację przeglądarki - przez co ich strona się sypie.

Teraz żadnych filmików vod np. na Onecie nie mogę oglądać :frowning: Jak to zrobić, żeby mi te filmiki działały pod IE 11 ?