Chciałem się Was zapytać, czy przeglądarką Internet Explorer 10 sama się zaaktualizuje do wydanej nowej wersji Internet Explorer 11 czy trzeba samemu sobie zainstalować wersje 11 na wersje 10 ?
Cześć,
Nie wiem czy IE11 jest już dostepne w Windows Update, jeżeli tak to wystarczy zaznaczyć odpowiednią aktulizację i ją zainstalować.
Ja wczoraj pobrałem plik z IE11 i zainstalowałem samodzielnie.
Chciałem się jeszcze zapytać czy nowej wersji IE 11 filtr SmartScreen ma być włączone (zalecane) czy wyłączone ?
Cześć,
Moim zdaniem lepiej zostawić włączony. Ale każdy może mieć inną opinię, dlatego przeczytaj czym jest SmartScreen i sam podejmij decyzję.
Zastanawiam się jeszcze jaka jest różnica między IE 10 a IE 11 ? bo jakoś nie mogę tego zauważyć i jak dla mnie wszystko jest po staremu jak w IE 10
Cześć,
Na zewnątrz raczej żadnych różnic nie ma, wszystkie zmiany zaszły wewnątrz, przeczytaj wpis na blogu IE, opisujący zmiany w przeglądarce.
Chciałem sobie właśnie obejrzeć filmik w postaci „vod” na jednym z portali internetowych i niechce mi w przeglądarce IE 11 pokazywać obrazu filmiku tylko słychać sam dźwięk. Co zrobić, żeby było widać też obraz ? mam nawjnowszą wersje Silverlight i nie wiem czemu tak się dzieje
Proszę o pomoc w tej sprawie.
przeinstaluj dodatek.
Wina leży po stronie dostawcy VOD, który rozpoznaje przeglądarkę, a IE11 zmienia identyfikację przeglądarki - przez co ich strona się sypie.
Teraz żadnych filmików vod np. na Onecie nie mogę oglądać Jak to zrobić, żeby mi te filmiki działały pod IE 11 ?