I Tak od kilku godzin. Ma ktoś jakiś pomysł? Uaktualnienie robię przez asystenta aktualizacji.
Daj sobie spokój z tą aktualizacją na razie. Więcej problemów niż pożytku. Najgorszy update w historii WIn10…
No to daję. Dzięki. A miało być tak pięknie …
Zaktualizuj przez Media Creation Tool. Ja tak zrobił╣em i mi komputer działa bez problemu.
Sprawdź czy nie brakuje ci miejsca na dysku. Asystent robi kopię gdybyś chciał/musiał przywrócić poprzednią wersję, więc potrzebujesz z 20GB
Zadaj sobie przede wszystkim pytanie: Po co na siłę chcesz wymuszać aktualizacje skoro nawet MS wstrzymał jej wdrażanie? Nie lepiej poczekać aż znowu MS ją udostępni i wtedy spróbować? Skoro sam MS blokuje aktualizacje to znaczy, że coś musi być poważnego na rzeczy. Dla beki i żartów z użytkowników tego raczej nie robi.
Dzięki. Metoda Media Creation Tool zadziałała. Problem rozwiązany.
U mnie Media Creation Tool nie znajdował aktualizacji, zadziałał asystent aktualizacji.
I wszystko chodzi?? Nie masz problemów z plikami czy brakiem uprawnień (tylko do odczytu)? Jeśli nie, to nie przejmuj się tym co inni piszą o tym updacie.
Na razie żadnych problemów nie stwierdziłem. Żadnych błędów. System jakby żwawiej działa, ale może to być efekt placebo.