Aktualizacje programów z opóźnieniem

Zgłaszane aktualizacje programów nie pojawiają się, albo pojawiają się bardzo późno. Co się dzieje z DP?

3 polubienia

A co sie ma dziać … du** dają i tyle ważniejsze jest napisanie sponsorowanej reklamy na rzecz x-kom
czy też agresywne clik-baitowe wpisy w blogu aby przyciągnąć hejterów którzy swoją krytyką przyciągną innych ludzi…

1 polubienie

niestety takie są fakty

Szymonie ach Szymonie - najpierw programy chcą się aktualizować, przykładowo FF, zanim po całym dniu wpadną nowe wersje na DP.
Nie mam żadnych wyrzutów sumienia przeglądając programosy pl. Wyrzuty powinni mieć na DP, bo zwykle są 4 dni tygodnia, gdy czeka się cały dzień, a już soboty i do późna w niedzielę są praktykowane “niehandlowe dni”.
Nie dziwne, gdy nie ma komu dodawać programów nowe wersje, bo raz, to trzeba upilnować i upolować takie,a drugie, to do tego trzeba ludzi, z nie redaktorów z łapanki, którzy dla swojego zarobku muszą trenować artykuły, blogi i żeby im klikalność nie zmalała. To już nie są dobrymiprogrami, tylko gazeta brukowa, stąd clickbaity, czyli musisz mieć aktualizację, chociaż masz tapetę, której nie musisz rozciągać, ale “jesteś niereformowalny i głupi skoro nie zainstalujesz”. Jeszcze płacą takiemu, co to namazał i nie ma takiego, co by to zamazał.
Człowiek jeszcze szuka na DP czegoś pożytecznego i na tym żerują tacy, co sprzedają opinie - zaiste - sprzedajny towar!

A ja mam pytanie. Kiedy będzie można pobrać taki sterownik jak SPDT tutaj? Jest wersja 2.12 na duplex secure, a w oprogramowaniu DiscSoft (Daemon Tools) wersja 2.13. Chciałbym widzieć tutaj udostępnione wersje SPDT do pobrania. Czy to możliwe, @TomekB, @Lisek, @Docent?

Po pierwsze jedynie ostateczne.
Programy pobiera się wyłącznie ze stron producentów. Nigdy z innych. Dla własnego bezpieczeństwa.

… i to jeszcze sprawdzając podpis GPG o ile jest taka możliwość :slight_smile:

Błąd. Wyłącznie SH-2