Aktualizacje Windows 7 Professional 64bit

Witam wie ktoś z Państwa które aktualizacje windows 7 poprawiają wydajność komputera ? Zainstalowałem system na nowo ale chce zainstalować tylko takie aktualizacje które poprawią działanie komputera póki co wyłączyłem windows update wolę ręcznie zainstalować aktualizacje czyli pobrać ze strony microsoftu i zainstalować.

Mój system to Windows 7 Professional 64bit Service Pack 1.

Z tym system co mam teraz kompletnie bez żadnej aktualizacji wszystko działa dobrze i stabilnie ale jestem ciekaw czy są jakieś aktualizacje które poprawiają wydajność komputera ,

Zainteresuj się skryptem RemoveSPY_AIO i UUAWU od m4s ze strony winclub.pl

1 polubienie

Zgadzam się z przedmowcą :sunglasses:

Ja dorzucę WSUS Offline Updater.
Ktoś kto pilnuje tego projektu robi robotę, bo w pakiecie nie ma paczek KB powszechnie uznanych jako szkodliwe.
Kolejność - świeży Win7, potem WSUS, potem UUAWU, dla pewności RemoveSPY.
“Jedynie” trzeba pilnować czy @m4s nie wypuścił nowej wersji skryptu. Ale o to można być spokojnym - on nawet jak śpi to czuwa :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Przecież oba skrypty mają online sprawdzenie czy jest nowa wersja :sunglasses:

Taaaaaak, zgadza się.
Ja link do tematu z UUAWU mam w ulubionych i nową wersję czasem sprawdzam otwierając jedynie stronę intenetową. Skrypt mam zakopany trochę głębiej w swoim ‘ekosystemie’. Po prostu - zawsze jak już muszę odpalić skrypt to wiem, że mam jego najnowszą wersję. A często uruchamiam go offline.
Kwestia własnej wygody. Taka moja fanaberia :slight_smile:

BTW: Dobra robota z UUAWU.