Od dłuższego czasu nie mogę zainstalować aktualizacji 2018-07 Aktualizacja zbiorcza dla systemu Windows 10 Version 1803 dla systemów opartych na architekturze x64 (KB4345421) pobiera się i jest ok podczas instalacji wywala błąd. Dodam fotkę jak to wygląda próbowałem już wszystkiego nie wiem co mogę zrobić jeszcze. Proszę o pomoc jak to naprawić.
Nadmieniam iż ten sposób nie pomaga LINKZ tym to jest tak, że trzeba po prostu czekać cierpliwie, aż się systemowi “zachce” (ni stąd ni zowąd) zainstalować aktualizację. Czasem wymaga to odczekania aż do następnej aktualizacji. Tak to po prostu z “dziesiątką” jest. “Zmuszanie” Win10 do aktualizowania jakimiś “sposobami” bywa, że kończy się… reinstalacją.
Zdarza się że musiałem robić dwa lub trzy podejścia do aktualizacji.
ja już miesiąc robię podejście i ciągle to samo u syna na kompie poszło od razu a mamy ten sam system więc chyba coś u mnie jest nie tak
Dysk czyszczony systemowym narzędziem ?
A jakiego masz antywira, wyłącz go na czas aktualizacji.
Jeśli problem nadal będzie występować spróbuj WSUS’a.
Jest to offline’owy instalator aktualizacji do Windowsa i niektórych produktów MS.
Mnie jeszcze nie zawiódł - może Tobie też pomoże. Minus jest taki, że najpierw program musi ściągnąć WSZYSTKIE aktualnie łatki dla danego systemu. Dla Win10 X64 wynosi to teraz niecałe 5,5GB (razem z poprawkami .NET i bibliotekami VC)
tak oczyszczony anty wira ma G DATA IS