Aktywacja office 2007 enterprise pl

Witam. Pobrałem ze strony ms office 2007 enterprise pl. Do Do zainstalowania użyłem numeru seryjnego wygenerowanego na stronach ms. Po instalacji dokonałem aktywacji offica używając tego samego numeru seryjnego. Po ponownym uruchomieniu go znowu chcą żebym aktywował. Proszę o pomoc…

To w końcu przeprowadziłeś aktywację czy tylko wpisałeś numer seryjny aby zainstalować offica?

Przeprowadziłem aktywację, a po ponownym uruchomieniu znowu prosza o aktywację

Numer seryjny nie służy do aktywacji :o

To czemu ten numer pasuje bo pojawia się ta zielona fajeczka :slight_smile:

A jak nie służy to skąd go wziąć? Czy się nie da legalnie :frowning: Bo ja myślałem że trzeba wprowadzić numer tam żeby się office aktywował i żebym mógł go używać przez 60 dni :slight_smile:

Przeprowadź aktywację przez internet.

mam takie cos:

1zkjhm3u.JPG

tkzr1xf8.JPG

XXXXXXXXXXX Zakryto screen z kluczem :? boczi

24uqwndr.JPG

iwhge9jb.JPG

nie ma aktywacji przez neta

Musi być :stuck_out_tongue:

Jakąś dziwną tę wersję masz offica, z kąd ją ściągnąłeś ?

Ale na pierwszym zdjęciu widać że wersja próbna wygasła i musisz zakupić nowy numer seryjny żeby działała.Kiedy instalowałeś program?

ja mam wersje ze strony ms(http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2d1189bf-d86a-4acf-9dcc-4d61f500ad6d&displaylang=pl)

numer seryjny niedawno wygenerowany dzisiaj/wczoraj, system dzisiaj wgrałem

Rozumiem że robiłeś reinstalke sysa, kiedy skończyła ci się ważność offica 2007 ?

Z komunikatów na screenie wszystko ładnie widać, czas testów już ci się skończył, a teraz została Ci jedynie opcja do zakupu wersji 2007

Nie robiłem reinstalki. Wczoraj dowiedziałem się ze jest office 2007 enterprise pl do pobrania. Od razu poszukałem na ms i pobrałem. I przy uruchomieniu pokazuje się takie okno jak na pierwszym screenie :frowning:

nie ma takiej opcji :slight_smile:

To znaczy jest , ale nie jest ona legalna :stuck_out_tongue: