…aby wykosić całkowicie “Na luzie”, a w “Dyskusje na różne tematy” ładować:
Piosenki, których możemy słuchać i słuchać
Śmieszne wypowiedzi na różnych forach
itp, itd…
Albo na luzie, albo nie.
edytuje:
To co teraz jest byłoby chore: moderator musiałby ręcznie rozstrzygać co jest na luzie, a co jest dyskusją
Lepiej było po staremu!
Też nie rozumiem tej decyzji.
Prędzej widziałbym dział “na luzie” w kategorii “dyskusje na tematy różne”
Decyzja adminów/modów emocjonalna, pod wpływem chwili.
Tyle lat, tyle doświadczeń, tyle wzruszeń, tyle… już zapomniałem czego…
A tu jebs. Z nagła. Nie ma. Na luzie. Nie ma!
Btw. nie mam pojęcia jakich emotek używasz, bo mam zablokowane skrypty ze stron trzecich Po co ty to robisz? Nie ma takich oddających twój stan emocjonalny w silniku forum?
Nie mam kota.
Pogubiłem się. On u mnie, ten ss wygląda tak samo. Ale nie wiem o co kaman.
Chcesz wrzucić kiciusia i nie wchodzi z tej stronki?
U mnie to wygląda tak:
Emotka jest odpalana z zewnętrznego skryptu, który blokują moje dodatki, bo nie lubię zewnętrznych skryptów
I coś czuję, że nie jestem sam w walce z reklamami
Przez takie decyzje użytkownik na “g” usunął konto… Nie wiem, nie rozumiem.
Jakie decyzje? Pisz jaśniej, bo się ściemniło
Wiesz co mój koleżku @anon741072 ja też jestem zabezpieczony od takich różnych reklam i skryptów.
Ale wiesz co, poceluj pierwwiej w tą dziurkę, jakbyś chciał wywołać kiciusia na forum.
Odebranie nam luzu… i swobody pisania dłowa na du!
Ja nie chcę wklejać kiciusia na forum, testowałem to, każda próba wywołuje na forum podobny efekt, niby normalny link, a po stronie zewnętrznej strony dopiero skrypt generuje emotkę… Tak mi się wydaje… może @krystian3w to jakoś wytłumaczy (jak się skupi do pisania logicznie i zrozumiale )
Nie wydaje mi się, że to Goma wygoniło z forum. Miał swoje, inne powody na pewno.
I jestem pewny, że wróci Zawsze wracał…
Jak odbędzie rok tortur, to go oddam. Używał Manjaro, nie oglądał Klocucha i nie powiedział, gdzie piniądze są za las - tego nie można odpuścić.
Roczny detoks to dla recydywistów chyba