Ale to chyba przeginka

…aby wykosić całkowicie “Na luzie”, a w “Dyskusje na różne tematy” ładować:
Piosenki, których możemy słuchać i słuchać
Śmieszne wypowiedzi na różnych forach :wink:
itp, itd…

Albo na luzie, albo nie.

edytuje:
To co teraz jest byłoby chore: moderator musiałby ręcznie rozstrzygać co jest na luzie, a co jest dyskusją
Lepiej było po staremu!

Też nie rozumiem tej decyzji.
Prędzej widziałbym dział “na luzie” w kategorii “dyskusje na tematy różne” :wink:

Decyzja adminów/modów emocjonalna, pod wpływem chwili.
Tyle lat, tyle doświadczeń, tyle wzruszeń, tyle… już zapomniałem czego…

A tu jebs. Z nagła. Nie ma. Na luzie. Nie ma!

Btw. nie mam pojęcia jakich emotek używasz, bo mam zablokowane skrypty ze stron trzecich :wink: Po co ty to robisz? Nie ma takich oddających twój stan emocjonalny w silniku forum? :stuck_out_tongue:

Hmmm. A masz kota?

Hmmm. A masz kota?

A widzisz. Ja ma kota!

obraz

Nie mam kota.

Dobra - nie będę Cię trzymał w niepewności:
https://yoursmileys.ru/t-kitten.php

Tak twój link (//yoursmileys.ru/t-kitten.php) wygląda u ludzi, blokujących reklamy i skrypty

Pogubiłem się. On u mnie, ten ss wygląda tak samo. Ale nie wiem o co kaman.
Chcesz wrzucić kiciusia i nie wchodzi z tej stronki?

U mnie to wygląda tak:

Emotka jest odpalana z zewnętrznego skryptu, który blokują moje dodatki, bo nie lubię zewnętrznych skryptów :wink:
I coś czuję, że nie jestem sam w walce z reklamami :wink:

Przez takie decyzje użytkownik na “g” usunął konto… Nie wiem, nie rozumiem.

Jakie decyzje? Pisz jaśniej, bo się ściemniło :joy:

Wiesz co mój koleżku @anon741072 ja też jestem zabezpieczony od takich różnych reklam i skryptów.
Ale wiesz co, poceluj pierwwiej w tą dziurkę, jakbyś chciał wywołać kiciusia na forum.

Odebranie nam luzu… i swobody pisania dłowa na du!

Ja nie chcę wklejać kiciusia na forum, testowałem to, każda próba wywołuje na forum podobny efekt, niby normalny link, a po stronie zewnętrznej strony dopiero skrypt generuje emotkę… Tak mi się wydaje… może @krystian3w to jakoś wytłumaczy :stuck_out_tongue_winking_eye: (jak się skupi do pisania logicznie i zrozumiale :smiley: )

Nie wydaje mi się, że to Goma wygoniło z forum. Miał swoje, inne powody na pewno.

I jestem pewny, że wróci :wink: Zawsze wracał…

Ty nie konfabuluj! Oddaj gom’a1!
To było do pom_pom

Jak odbędzie rok tortur, to go oddam. Używał Manjaro, nie oglądał Klocucha i nie powiedział, gdzie piniądze są za las - tego nie można odpuścić.

Roczny detoks to dla recydywistów chyba :wink: