Allegro licytacja i jej przerwanie

Hejka mam pytanko… otóż wstawiłem podrecznik na allegro… dzisiaj kończy się licytacja go… ale okazało się że kuzynka by go chętnie ode mnie kupiła… dałoby rade zrezygnować z dalszej licytacji?

zakończ aukcję przed czasem i po problemie.

Jak nikt nie licytuje dajesz po prostu zakończ aukcje :). Jeżeli ktoś już zalicytował robisz to samo tylko najlepiej podać powód np. pies pogryzł podręcznik :stuck_out_tongue:

Nie uwzględniłeś tego w aukcji

Powinieneś się dogadać z jarek4511 (tak by nakazywała kultura :slight_smile: )

wacek4 szybko znalazłeś moją aukcje:-)

akurat nie :stuck_out_tongue:

po prostu dedukcja :slight_smile:

lukaszm + Zduńska Wola = lukaszm_zdw :mrgreen:

to nie problem po adresie e-mail.

Bez konkretnego powodu nie możesz odwołać oferty użytkownika jarek4511

ma 8)

pisałem do typa… ale coś nie odpowiada… aukcja się konczy za 5h jak się nie odezwie do 16 to odwołuje i napisze powód

dla Allegro to nie jest powód :wink:

to co mam napisać? że pies pogryzł czy burza była i mi ją zalało?

Może ci walnąć negatywną opinie za taki numer. Ale jest też plus - kuzynka się ucieszy.

Może niech kuzynka go przebije z ceną i po sprawie.

A co napisałeś jemu w mailu??

Na Allegro podasz coś innego??

No chyba, że się z nim dogadasz i zrezygnuje z kupna.

napisałem że chciałbym przerwać i czy nie ma nic przeciwko… i czy się zgadza bo moja kuzynka chce ja kupic i jej zalezy.

kuzynka nie ma konta na allegro…

Jak ?

Przecież on kończy aukcję z odwołaniem licytujących więc nie ma tu mowy o żadnym komentarzu.

dlatego nigdy nic nie kupie od początkującego na allegro … po co się wku…rzać ;]

no :smiley: Trzeba omijać jak ognia :smiley:

Zakończ aukcje i podaj powód np ZAGINIĘCIE KSIĄZKI, ALBO USZKODZENIE. I PO PROBLEMIE

Nie wiem czy wiecie ale:

Odwoływać oferty w swojej aukcji można z następujących powodów:

Zdecydowałeś zakończyć aukcję z przyczyn losowych (kradzież, zniszczenie sprzedawanego towaru).

Licytant poprosił Cię o odwołanie jego oferty.