Nie dawno na allegro pojawiła się nowa opcja, a dokładnie “Wznawiaj” (moja sprzedaż -> sprzedaje, na dole…)
Więc robię tak, zaznaczam aukcję i tam wszystko ustawiam, daje dalej i mam “Zaznacz przedmioty do automatycznego wystawienia” (czyli, jakbym robił coś źle, a wygląda na to, że wszystko jest okej).Pisałem do Allegro.pl, ale oni nic…
I moje pytanie brzmi: czy tylko ja tak mam, czy Wy też ?
* Na tej stronie ustalisz, czy Twoje oferty po zakończeniu mają być automatycznie wznawiane i na jakich warunkach.
* Zależnie od ustawień Twojego konta, podczas automatycznego wznawiania parametry sprzedaży (czas trwania oferty, cena, opis itp.) zostaną pobrane z zakończonej aukcji lub z szablonu, wedle którego została ona wystawiona.
* Możesz wybrać jedną z trzech opcji: nie wznawiać ofert automatycznie, wznawiać je z taką ilością przedmiotów, jaka była przy wystawianiu poprzedniej oferty lub wznawiać tylko z przedmiotami, które nie zostały wcześniej sprzedane.
* Wybrana opcja zostanie zastosowana we wszystkich zaznaczonych ofertach. Jeżeli chcesz usunąć wybrany przedmiot z listy - odznacz go.
Masz zaznaczyć do wznowienia aktualnie sprzedawane przedmioty.