Kiedy klikam w Opinie o produkcie, to wyświetla się tylko kilka ostatnich, chociaż produkt ma kilkadziesiąt opinii: https://i.imgur.com/fjh2AfU.png. Czy jest jakaś możliwość przeczytania wszystkich opinii o wybranym produkcie?
Opis opinii jest dodatkowy. Wiele osób po prostu ustawia tylko “gwiazdki”.
Dzięki Nie pomyślałam o tym. To smutne, że na 26 opinii tylko 8 osób uzasadniło swoją ocenę. Szczególnie dziwi mnie brak uzasadnienia w przypadku ocen poniżej czterech gwiazdek
Może Allegro ma zbyt agresywne ocenianie, od razu na nazwie konta świeci się kółeczko “1” itd.
I chyba co każde zalogowanie jest aż się nie wystawi oceny.
Już wolę mail raz na rok jak na morele - “produkty skazane na zapomnienie?” i tam proponują wystawić ocenę.
Może ocenianie powinno być od jakiejś kwoty lub w wybranych kategoriach. Ostatnio allegro chciało, żebym wystawił ocenę na jakiś notes za 1 zł czy spinacze za 50 gr. Szkoda czasu na rozpisywanie się.
To nic. Gorze jak każe oceniać przedmioty do gier, waluty czy inne “usługi”.
No tak, ale przedmiot, który sprawdzałam jednak nie jest takim drobiazgiem. Opinii o notesie czy spinaczach bym nawet nie sprawdzała A to jest lusterko z podświetleniem, dwustronne i powiększające, więc trochę kosztuje