za 129 zł niestety ale allegrowicz od którego kupiłem ta karta nie działa a miała byc 100% sprawna
zadzwoniłem do tego pana i zaczołem rozmowe i powiedziałem ze przyade do niego i wyjasnimy ta sprawe albo da mi pan karte nowa albo pieniadze a on powiedział mi ze jesli przyjade to mi przyłozy czy ja to mam uznac za groźbe co z takimi allegrowiczami się robi ??? a ten allegrowicz ma juz na swoim koncie kilka negatywów i neutralnych komentarzy! co ja mam w tej sprawie postapic!! prosze o pomoc!!
trzeba się wcześniej bardzo poważnie zastanowić zanim sie kupi przedmiot od takiego uzytkownika, nawet jeśli on ma kilkanascie pozytywów na koncie => to znak iż nie zawsze jest uczciwy.
taki fakt można zgłosić naawet na policję - to jest zwykła groźba i nie nie wywiązanie się z umowy przez sprzedającego.
Najłatwiej spróbuj jeszcze z nim pogadac - np. na gg aby miec pełby zapis rozmowy i spróbuj mu wytłumaczyć że tak nie mozna. Ewentualnie zgłoś ten fakt allegro.
poczekam do jutra zadzwonie do niego ale on miał taki głos ze był zdenerwowany wiec ja normalnie do niego on do mnie go chamsku :twisted: ttakich allegrowiczów powinno sie blokowac zakazac im sprzedawania towaru!